Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Összeállítanátok nekem egy...

Összeállítanátok nekem egy programot?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok, 64 kg. Minimum 14 kg-ot kellene leadnom, keservesen nehezen megy:(

Milyen gyakorlatokat végezzek? Miket egyek? Nem eszem húst,de tejet, tojást igen.

Sajnos nincs pénzem minden nap zöldséget-gyümölcsöt enni, így néha muszáj lisztes dolgot ennem, és konditeremre sincs pénzem.

Egy konkrét tervet szeretnék.

2011. dec. 1. 00:21
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg, hogy mezo vagy endo vagy-e, és az étrendjüket tudod alkalmazni gond nélkül. heti 3 futás kellene, és 2x valami "súlyzós" edzés, ha nincs konditerem, akkor saját testsúllyal: [link]

a táplálékkiegészítők nélkül is szép eredményt lehet elérni, ezeket nyugodtan elhagyhatod. a fehérje turmix hasznos dolog, de ha nem szimpi, helyette ugyanolyan jó vacsira a sovány túró vagy a cottage cheese, esetleg a csirkemell.

2011. dec. 1. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!