Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék leadni minimum...

Szeretnék leadni minimum 20kg-ot! Ezt mennyi idő alatt lehet leadni? Már egy éve probálkozom és nem megy le kg, esetleg csak 2-3 de vissza is jön . Pedig nem is eszem kenyeret. Ajánlatot segítséget kérek .

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
90napos diéta
2009. jún. 23. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sia! Sajnos az, hogy "pedig nem eszel kenyeret" önmagában nem elég. Fölösleges kalóriát nem csak a kenyérrel vihet be valaki a szervezetébe. A lényeg, hogy több kalóriát kell elégetned minat amennyit magadhoz veszel, ehhez a legjobb módszer: odafigyelni a táplálkozásra és sokat mozogni. Napont 5-ször egyél keveset, szénhidrátot leginkább reggelire fogyaszz, akkor is jó minőségűt (pl. teljes kiőrlésű péksüti, graham listből készült pékárú, zabpehely, stb.), egyébként pedig sovány husit, zöldséget, gyümölcsöt, és napi 2 liter folyadékot. És tornázz (kocogj, ússz, bicajozz, tornázz dvd-re) napi kb. 40-50 percet. Én ezt tudom javasolni. Én korábban sok diétát kipróbáltam, ez az egy hatott tartósan. Én 4 hónap alatt 11 kg-t fogytam ezzel, kb. hasonló súlyról mindultam mint Te.
2009. jún. 23. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszoló vagyok, bocsi, nem tudom Te mennyiről indultál, azt nem is írtad :-)... Alattad volt egy másik kérdező aki írta, hogy 75-ről indult, azzal kevertem össze...Szóval én 78 kg-ról indultam. Eddig 11 kg ment le a fenti módszerrel és még kb. 5-6-ot szeretnék fogyni.
2009. jún. 23. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.Örömmel olvastam ,hogy nektek sikerül ilyen kis idő alatt leadni ennyi kg-ot.Írtad hogy lényegében csak a kenyér nem fogyasztása az nem annyira dominál.A további lépéseidet is olvastam.hát én nekem meg volt a mozgásom ,mert napi 4-5 orát kerékpároztam közel 15 évig ,és akkor se nagyon ettem és a sulyom tartottam .Most már nem kerékpározom ennyit de azért valamennyit igen .Nagyon el vaygok keseredve ,mert már nem tudom mit is csináljak .Már lassan két éve egyáltalán nem eszem főtt ételt /csak néha/.Nem kívánom .Olyat eszem hogy ezt ugy vedd hogy majd minden nap ezt eszem semmi többet .Egy nap --pl-ul.reggel --1db danon /kis kiszerelésü/ a nap további szakaszában 2-3 paradicsom + 2 db kis uborka , egy alma ,1-2 kocka étcsoki/kis kocka 1x1 cm-es/ kb 2-liter tea de édeskével iszom .van hogy eszem néha egy 10dkg gépsonkát is de ez ritkán van .és állandoan mozgok jövök megyek .Ja és éjjel nem tudok aludni max 3-4 orát.gyogyszert nem szedek egyáltalán.Szerintetek ez alapján mennyi kaloriát viszek be a szervezetembe.és ezt már kb.két éve így csinálom .ha véletlenül hétvégén eszek egy picit akkor már másnap 3kg-val többet mutat a mérleg.szóval bánt a dolog mert többen is piszkálnak vele hogy mondom hogy alig eszem .Erre azok kinevetnek és gunyolnak .Hogy akkor mitől vagy ilyen jó erőben .Mondtam már az orvosomnak -- én még a levegőtől is hízok .Szóval borzasztóan el vagyok keseredve .Sokszor gondoltam már -,,pontot,, teszek az életem végére.Miért élek , nem tudok felöltözni -mindenben olyan vaygok mint egy nagy elefánt .sajnos!Kérlek benneteket írjatok olyan napi -heti ételeket ami eredményt hozhat!/csak ne legyen drága/Mert sajna megvenni nem tudom.Köszönöm ha segítetek .
2009. jún. 24. 05:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia. Nálad alapvetően pont ott van a baj, hogy nagyon keveset eszel. Szerintem ez olyan max. 300-400 kcal lehet egy nap, az pedig édeskevés. Ezért hízol, mert mint ahogy mondtad ha hétvégén kicsit többet eszel, akkor a szervezeted máris elraktározza zsírba. Nem tudom hány kiló, milyen magas vagy pontosan, de a lenti számítással meg tudod határozni hogy kb. mennyi kalóriára van szükséged egy nap.

Életkor (év)………………… Energiamennyiség (kcal/nap)

10-18……………………….. 12,2 x ideális testtömeg + 746

18-30……………………….. 14,7 x ideális testtömeg + 496

30-60…………………………. 8,7 x ideális testtömeg + 829

60 felett……………………. 10,5 x ideális testtömeg + 596

A példa alapján kiszámolva egy 40 éves nő alapanyagcseréje a következő: (8,7×60)+829=1351, kerekítve: 1350 kcal/nap

Férfi

10-18………………………… 17,5 x ideális testtömeg + 651

18-30………………………… 15,3 x ideális testtömeg + 679

30-60………………………… 11,6 x ideális testtömeg + 879

60 felett…………………….. 13,5 x ideális testtömeg + 487

A példa alapján kiszámolva egy 42 éves férfi alapanyagcseréje a következő: (11,6×75)+879=1749, kerekítve: 1750 kcal/nap

A kapott értéket csökkentsd le kb. 500 kcal-val.

Amit ehetsz: fehér húsok, (csirke, pulyka, hal),tojás, sovány tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök, teljes őrlésű péksütemények, kenyerek. Érdemes beruházni esetleg fehérje kiegészítésképpen egy olcsóbb tápkiegészítőbe. A fehérje NAGYON FONTOS, azért hogy a diéta alatt ne épüljenek le az izmaid, amik nélkülözhetetlenek a zsírvesztéshez. Nem feltétlen a legdrágábbat kell megvenni, a DM-ben találsz tejsavófehérje port kb. 1000 Ft-ért. Igyál belőle egy adagot reggel, és edzés után még egyet.

Amiket TILOS: fehér lisztből készült péksütik, kenyér, zsíros húsok, magas zsírtartalmú tejtermékek, csoki, chips, kekszek és társai.

Figyelj oda a napi legalább 2-3 liter folyadék bevitelére! Ez lehet víz, cukormentes tea, (esetleg édesítővel), vagy frissen facsart zöldség-gyümölcslé(nem a bolti cukros löttyök, azok felejtősek!!!)

A másik hogy aerob mozgást kell végezned ahhoz hogy fogyj. Ez lehet akár biciklizés, lassú kocogás, gyors gyaloglás, futás, aerobic, a lényeg hogy kb. 130-as pulzuson 60 percig végezd. A tempót próbáld úgy belőni, hogy ne hajtsd túl magad, legyen levegőd, ne lihegj! A zsírégetéshez oxigén kell! Ezt próbáld legalább 4-szer elvégezni egy héten!

Ja és még valami. Ne mérd magad minden nap. Tapasztalatból tudom, hogy nem szabad. Nagyon el tudja keseríteni az embert, ha a következő nap esetleg egy kicsivel többet mutat. Hetente egyszer bőven elég.

Ha ezeket betartod, akkor garantáltan fogyni fogsz!

Sok sikert és kitartást kívánok neked!!!

2009. jún. 24. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Ja igen, és még valami. Az első válaszadó által ajánlott 90 napos ökörbaromságot nehogy elkezd! Abszolút értelmetlen, tudományosan megalapozatlan agyrém.
2009. jún. 24. 09:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszike nagyon aranyos vagy hogy segíteni szeretnél .Evvel azt hiszem segítettél .remélem sikerülni is fog .betartom amit itt írtál.Akárki is vagy nagyon rendes vagy és aranyos.további szép napokat!

U.i: esetleg ha még valami jó eszedbe jut akkor írd meg kérlek ,Kérdezném árt egy egész citrom levét ha elfogyasztom reggel?

2009. jún. 24. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a citromnak igazából nincs jelentősége, a C-vitamin bevitelt leszámítva persze. Nem szabad mindennap inni, mert a savtartalma tönkreteheti a gyomrod. Reggel egyél szénhidtáttartalmú kajákat, amiket említettem. Teljes őrlésű pékáru, pulykasonka, paradicsom, főtt tojás. Én ezt szoktam reggelizni. Vagy esetleg zabpelyhet joghurtba keverve, a zabpehely is nagyon jó szénhidtátforrás.

Ha van még kérdésed írj nyugodtan privit, megpróbálok segíteni! Majd írd meg hogy haladsz!

Szép napot!

2009. jún. 24. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincsen esetleg valamilyen hormonproblémád? Én a helyedben megnézetném,biztos ami biztos alapon,de az előttem szóló nagyon jól írta,rettentő keveset eszel.
2009. jún. 24. 12:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudod gondoltam már erre is a ,,hormon problémára ,,is .El is mentem 3 hete ilyen vizsgálatra ,vettek vért és azt mondta a belgyogyász doki hogy minden a normális .Hát akkor már mit csináljak.Mindent kijárok hogy egy kicsit jobb legyen a közérzetem .Ha tudsz vagy valaki állitson össze egy het étrendet ami jó lenne és talán fogynék is .Mert nagyon elvagyok keseredve!Ha sokat kérek ne haragudjatok .de csak van itt olyan valaki akinek sikerült kg-tol megszabadulni.!Azt hallottam hogy az ,,idegtől,, is lehet sokat fogyni!Hát ezt megvétozom mert aki nálam több ideget eszik az csak festi magát!Kérlek benneteket segítsetek nakem .Egyszer meg fogom köszönni ,és hálás leszek örökre neketek aki segít .Szia .Szép napot!!
2009. jún. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!