Mindennap 100 hasprés?
Figyelt kérdés
Üdv!
Van egy kis pocakom, és szeretném leadni, azzal érek valamit, ha napi 100 hasprést megcsinálok? 4x 25 sorozatban.
2012. máj. 2. 17:37
1/5 anonim válasza:
A hasprés, felülés és egyéb hasizmos megmozgató gyakorlat arra jó, hogy építsük a hasizmunkat. A rossz hír az, hogy a pocak ott marad, csak alatta építünk izmot. Tehát kell valamilyen aktív mozgás pl. futás, biciklizés stb. ahhoz, hogy leadjuk a pocakot, utána jöhet a hasprés, felülés stb., hogy szép izmos legyen a hasunk.
2/5 anonim válasza:
Attól függ mitől van a pocak, ha májmegnagyobbodástól, vagy kitágult gyomortól vagy belektől akkor hiába hasprésezel.
Sztem első körben orvosi vizsgálat.
3/5 anonim válasza:
Egyébkénta pocakota legjobban ugy lehet eltüntetni, ha kiépíted a melled, az elterelia figyelmet, meg a felső delta is (csukja, pillangó, vállak).
4/5 A kérdező kommentje:
Mellizmom 14 éves koromhoz képest nagyon meglátszik, mellezésben 20 kg-val többet bírok mint az osztálytársaim, a pocak azért van, mert 2 éven keresztül abbahagytam az akkori sportom és kicsit elhanyagoltam magam, és késő este zabáltam, nem vészes, de leszeretném adni.
2012. máj. 2. 18:14
5/5 anonim válasza:
A hasprés nagyon jó ötlet de mellé még valami mást kell csinálnod!!! Hullahopp karika ? Nekem bevált... ezután is lenne izomlázad(az biztos)! Mármint olyan hullahopp karika ami meg van töltve rizzsel stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!