Elrontottam a diétám?
Figyelt kérdés
Ma beültünk egy jó étterembe, ahol szezámmagos pulykamell csíkokat rendeltem friss salátával(nem volt rajta öntet natúr salátalevél volt paradicsommal, uborkával). Viszont meglepetésemre rántott pulykamellcsíkokról volt szó és persze megettem mind, mivel nagyon finom volt és nem volt olajos. 20-25 deka rántotthús lehet egy éttermi adag? Mennyi kalóriát falhattam be?2012. máj. 1. 20:08
1/4 anonim válasza:
Ó, egy finom ebédtől nem dől össze a világ, bár nem tudjuk, milyen diétát csinálsz.
Szerintem egyszer belefér ez is. Holnaptól pedig folytatodd úgy, ahogy tegnap abbahagytam, nyugi egy ebédtől nem fogsz hízni!
2/4 anonim válasza:
Na ne viccelj már! Rántott hús salátával? Fogyózok, de hetente egyszer minimum rántott húst eszek, nem is mindig salival. És fogyok! Nyugi, jól tetted, hogy megetted, nem az ilyet kell kerülni, inkább a csokit, cukrot. Ne izgulj emiatt, még jót is tesz, lefogadom!!(:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2012. máj. 1. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!