Elszaladt velem a ló nagyon nagyon elrontottam? Nagyon sok volt?
reggeli: 6evőkanál natur zab+140 grammos danone natur joghurt+3 kiskanál darált mák(natur) 15szem dió, 50 gramm őrölt mandula-ezek összekerve+1 narancs
tízórao 250gramm félzsíros túró 1 alma
ebéd 2 főtt répa, pár rózsa főtt karfiol, 1 kicsi zeller és főtt husok-1-1 pulyka éa kacsanyak, szány, combokról a hús-húslevesből amiket belefőzött anya
vacsora 15 szem aszalt mazsola és 10 szem aszalt szilva 2 narancs 1 alma 200gramm félzsíros túró
165 cm 45kilo
tudod nekem ilyenkor van egy olyan érzésem h 165 cm magasan és 45 kilosan te most kiírsz ide vmit alá a kis testsúlyodat és várod a megerősítést h ugyanmár minek fogyózol 45 kilo az jó.
namármost és nem ezt mondom.
te teljesen hülye vagy? miért akarod csontsoványra lefogyasztani magad?
Nyugi, ettől nem fog lefogyni. Mondjuk okosabb sem lesz...
Annyi magot összeevett, hogy szerintem több volt a kalória, mint amennyit én ettem, pedig én nem fogyózom. :)
Mondjuk az vicces, hogy szerinte a nyakon meg a szárnyon hús van. :) A nyakon semmi nincs, a szárnyon meg max. bőr.
Nem szaladt el veled a ló, de nagyon nagyon elrontottad, mivel elkezdtél fogyózni amikor híznod kéne. Nem volt nagyon sok.
Hány éves vagy? Minek fogyózol? Miért ilyen hülye a fiataloknak a nagy része (12-16 éves korosztály)?
14 éves vagyok
akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm
akik meg ilyen b.nkók hát sajnálom őket
nem tudom megitélni, mert nem értek hozzá hogy ez sok e vagy kevés, azért kérdeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!