Aki fogyózni akar, az miért akarja? Hiuságból, cseszegetések miatt, vagy egészégügyi okból; vagy csak azért mert 'szerintemkövérvagyok'?
120kg voltam. Gúnyoltak, nem vettek emberszámba,kidumáltak a hátam mögött, nem jártam sehova,belebetegettem lelkileg, ha emberek közé kellett mennem. Az I-re a pontot a testvérem lenéző viselkedése tette fel, és eldöntöttem leszek én még olyan csaj,akire büszke lehet,de én visszaadom mindazt a megaláztatást,amit addigi életem során kaptam az emberektől. Agyban döntöttem el, -40kg lett az eredménye.
Na jó,terhesség alatt szépen visszajött, de azóta 15 hónap eltelt és 30kg-től megszabadultam... Most sokkal nehezebb fogyni,hogy babám van,hisz leköti az időmet. De most magamért teszem,és ez is agyban dőlt el.
Mi meg babát szeretnénk jövőre. :)
És ugyan nem vagyok kövér azért van rajtam s nem erre a súlyra szeretnék ráhízni.
Mert nem mindegy utána mennyit kell majd leküzdeni, meg azért terhesség alatt sem mindegy mennyit cipel az ember.
Tulajdonképpen minden miatt.
az egyik követi a másikat. A ducik tudják, hogy egészségük van veszélyben, tudat alatt nem tetzsenek maguknak.
Azért mondjuk egy szemét beszólás tud lendíteni az emberen a folyamatos csesztetés. Sajnos már odáig fajult a világ, hogy az ember súlyából rögtön rjatad a stempli, lusta vagy.. és ez nagy hátrány lehet az álláskeresésben is.
Szia!
Rajtam 15-20kg van. Utálom így magam. Tramplinak és alaktalannak érzem magam.
A szekrényemben ott állnak a 20 kilóval ezelőtti nacijaim, a csini kis pólók, blúzok. Hordani szeretném még őket:)
Kb. egy év múlva szeretnénk még egy babát. Ha a mostani súlyomra még híznék, hát az már nagyon gáz...Nem elsősorban kinézetre, hanem az egészségünkre nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!