Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki fogyózni akar, az miért...

Aki fogyózni akar, az miért akarja? Hiuságból, cseszegetések miatt, vagy egészégügyi okból; vagy csak azért mert 'szerintemkövérvagyok'?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem csak szerintem vagyok kovér, 25 kg-t híztam sajnos terhesség alatt, ezzel szenvedek még most is, pedig már 15 honapja volt...Nem csak hiuság, elég megterhelo a sulyt cipelni, hamarabb kifulladok is, nehezebb olyan ruhát venni , ami nem csak jo, de tetszik is, és hát nem is vagyok elégedett magammal. Még egy 10-15 kg, és ott tartok, ahol a baba elott. akkor sem voltam tul vékony, de azzal lehetett probléma nélkul egyutt élni...csak már belefáradtam a fogyokurába és bizny, konnyebben jott, mint megy...
2009. jún. 22. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

120kg voltam. Gúnyoltak, nem vettek emberszámba,kidumáltak a hátam mögött, nem jártam sehova,belebetegettem lelkileg, ha emberek közé kellett mennem. Az I-re a pontot a testvérem lenéző viselkedése tette fel, és eldöntöttem leszek én még olyan csaj,akire büszke lehet,de én visszaadom mindazt a megaláztatást,amit addigi életem során kaptam az emberektől. Agyban döntöttem el, -40kg lett az eredménye.

Na jó,terhesség alatt szépen visszajött, de azóta 15 hónap eltelt és 30kg-től megszabadultam... Most sokkal nehezebb fogyni,hogy babám van,hisz leköti az időmet. De most magamért teszem,és ez is agyban dőlt el.

2009. jún. 22. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg babát szeretnénk jövőre. :)

És ugyan nem vagyok kövér azért van rajtam s nem erre a súlyra szeretnék ráhízni.

Mert nem mindegy utána mennyit kell majd leküzdeni, meg azért terhesség alatt sem mindegy mennyit cipel az ember.

2009. jún. 22. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kábé abban a sorrendben amit írtál! De talán leginkább önmagam miatt, amiatt hogy konfortosan tudjak élni! :)
2009. jún. 22. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen minden miatt.

az egyik követi a másikat. A ducik tudják, hogy egészségük van veszélyben, tudat alatt nem tetzsenek maguknak.

Azért mondjuk egy szemét beszólás tud lendíteni az emberen a folyamatos csesztetés. Sajnos már odáig fajult a világ, hogy az ember súlyából rögtön rjatad a stempli, lusta vagy.. és ez nagy hátrány lehet az álláskeresésben is.

2009. jún. 22. 23:32
 6/9 anonim válasza:
100%
A nők soha, sehogy, semmilyen körülmények között nem elégedettek magukkal. Ez valahol a DNS-ükben lehet kódolva, vagy talán az Y kromoszóma hiánya. :)
2009. jún. 23. 03:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert szerintem kövér vagyok. Sok felesleg van a combomon és a fenekemen... Ez ellen tennem kell :)
2009. jún. 23. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Rajtam 15-20kg van. Utálom így magam. Tramplinak és alaktalannak érzem magam.

A szekrényemben ott állnak a 20 kilóval ezelőtti nacijaim, a csini kis pólók, blúzok. Hordani szeretném még őket:)

Kb. egy év múlva szeretnénk még egy babát. Ha a mostani súlyomra még híznék, hát az már nagyon gáz...Nem elsősorban kinézetre, hanem az egészségünkre nézve!

2009. jún. 23. 15:10
 9/9 A kérdező kommentje:
hát inkább hiusági oldaról számitottam válaszokat. de azt nem tudom igazán megérteni. (pár kg, cm) viszont hogy a baba miatti súlygyarapodást (szülés után) és esetleg a babavállalás elötti fogyókurázást (hogy ne erre jöjjön fel az a plusz ami jön.) nehezebb megfelelő ruhát találni. nehéz cipelni , és a kritikákról munkahelyi nehézségek... beszólásokról nem is beszélve. elfogadható válaszok. tetszik az a hajtóerő, hogy: beszoltál, lefogyok és visszaadom azt ahogy velem bántál. amugy én egy vékony pasi vagyok. párom nem az 150kg 160cm. ha vékony lenne nem találkoztunk volna. izgalomba hoz kis vagy több pluszal rendelkező nő látványa. nem vagyok ezzel egyedül. ha nem sikerül a fogyókúra, ne szomorkodj. örülhet még valaki bájaidnak.
2009. jún. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!