Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet 13 évesen fogyózni...

Hogy lehet 13 évesen fogyózni ha még nem vagyok "nő"?

Figyelt kérdés
Anya azt mondta hogy csak akkor fogyózhatok ha már megjött. De akkor megáll a menszesz nem ? vagyis lelassul és csak kevés jön. nem értem. és ha nem jött meg akkor nem lehet fogyózni? lécci írjatok, mert teljesen belezavarodtam!
2009. jún. 22. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem attól függ, hogy megjött-e, hanem, hogy fejlődik-e még a szervezeted.

Egy 18-20 éves szervezet már nem nő és változik tovább, de 13 évesen még feleleges fogyókúrázni, hacsak nincs 10 kg vagy afeletti felesleged.

Még sokat fogsz nőni és változik majd az alakod is, szóval nem sok értelme van, ha egy gyerek fogyókúrázik...

2009. jún. 22. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de csak a lábaim nagyon vastagok a vékony alakomhoz képest!!! durva milyen nagy az eltérés a lábam vastagsága és a korom beli lányok lábainak vastagsága között. de azért köszi megnyugtat hogy legalább 1 vki ezt mondja!
2009. jún. 22. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Irány szívem az edzőterem!

Ajánlom a problémádra a futópadot,( elég ha hegynek gyalogolsz rajta egy órát)és a stepper gépeket. ;)

2009. jún. 22. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A lábadon a sport fog segíteni, bicikli, én a te korodban ugrálóköteleztem, igaz, én inkább vékony voltam, viszont ez segített megerősíteni a lábaim izmait, ha lett volna rajta zsír is, az leégett volna, de nem volt, így viszont kaptam egy pár formás női lábat. :-) (habár nadrágok szabásában nem ez a divat mostanában, hanem a teljesen egyenes fazon, szóval ha a régi maradt volna, most könnyebben vásárolnék nadrágot, de inkább vagyok egy pár formás láb tulajdonosa, mint egy pár hurkapálcikáé)

Szóval tornázz, sétálj sokat, biciklizz, ne fogyózz, mert fejlődésben vagy, a tornával alakíthatod a lábad, főleg most, hogy majd még most fogsz nőni, nyúlni, és ha mozogsz, akkor alakíthatod egy kicsit, hova nőj, és megkíméled magad a fájdalmaktól (ezt meg azért írom, mert öcsém, mikor elkezdett nagyon megnőni ebben a korban, akkor neki állandóan fájt a háta, sportolni kezdett, és elmúlt, és most bár vékony, de izmos, és nem egy gebe).

2009. jún. 23. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólokhoz, a fogyókúra semmit nem old meg, nem a lábadból fogsz fogyni. Tehát ne fogyókúrázz, mert a fejlődő szervezetnek egyáltalán nem tesz jót. (Engem személy szerint idősebb nőknél is halálra idegesít ez a fogyókúra mánia, olyanoknál, akiknek semmi szükségük rá, de ez mellékes.)

Tehát egyetlen megoldás, ha sportolsz:-)

2009. jún. 23. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem figyelhetsz az étkezésedre is (hívhatod akár fogyókúrának), az elején a legtöbb lány menzesze pontatlan, vagy néha ki is marad, nem nagyon van köze a fogyókúrához. csak nagyon drasztikus fogyókúra okozza a menzesz elmaradását, szóval táplálkozz egészségesen és járj el futni! Ha barátnővel mész, még jó móka is lehet, és szépen formálódsz és nem lesz semmi baj sem:)
2009. jún. 23. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
13 évesen ne fogyózz. Egyél mértékkel, mozogj sokat!
2009. jún. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!