Mit kezdjek az alakommal? Félek hogy túl vékony leszek.
Mondhatni jó géneket örököltem mert nehezen hízok el és könnyen formálható az alakom.
Viszont a rossz az alakomban az hogy mindent fenékre és combra hízok. Deréktől lefelé széles és zsíros vagyok. Szinte semmi izom nincs rajtam. Narancsbőrös mindenem., deréktől fölfelé meg mint egy 30 kg-os anorexiás.
Elkezdtem odafigyelni az étrendemre. Teljes kiörlésűre váltottam, nincs se cukor se fehér kenyér, és sok fehérjére is figyelek hogy meglegyen, rostok, vitaminok mindenre figyelek stb.
Ez mellett hetente 5*1 órát futok ill. 2*1 órát aerobikozok.
Lassú fogyást szerettem volna. Pár hét után meg is látszott az eredménye. szépen hetente lecsúszott egy kg vagy egy fél. Viszont mostanában megijedtem mert voltam már anorexiás. És rettegek attól hogy megint csont kollekció leszek.
A célom az hogy formálódjak. Hogy a felesleges zsírt izomra cseréljem. De most elakadtam mert eddig csak a zsírtól válok meg szépen lassan. Olyannyira megijedtem hogy most pénteken nem figyeltem az étkezésemre. Sok szennyet összeettem. És ez megy már 3 napja.
Egyszer félek hogy lefogyok, máskor hogy visszaszedem a zsíromat.
A felesleges zsíromat nem tüntettem el még, de hogyan csináljam hogy ne váljak közben csontkollekcióvá?
23/l
Minden a diétádon múlik. Használd a kalkulátorokat és az alapján legyen meg a kellő szénhidrát, zsír és fehérjeadagod. Az edzést pedig ne hagyd abba, sőt akár elkezdhetnél izomtömegnövelő étrendet is súlyzós edzéssel. Ha rendesen csinálod és a zsír%-od alacsonyan is marad, az izomzatod miatt sose leszel csontkollekció.
Ezek segíteni fognak!
Izomtömeg növelésénél elkerülhetetlen, hogy némi zsír is raktározódjon a speciális diéta miatt. Viszont néhány hétnyi izomtömegnövelés után lehet szálkásítani, az a zsírt szépen lerántja az előzőleg felépített izomról.
Ahogy előttem is mondták, több izom alapból több energiát igényel.
Egyébként azért nem izmosodsz, mert se a futás, se az aerobik nem épít izmot. Mindenképp súlyzókkal próbálkozz. Túl izmos biztos nem leszel, a nők a hormonháztartásuk miatt sokkal nehezebben és kevesebb izmot tudnak "növeszteni", mint ugyanannyi edzéssel egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!