Striáim vannak :S A combom belsején szóval nem is látszanak de egyáltalán nem értem hogy miért! 14 éves vagyok sportos semmi baj az alakommal szóval vékony vagyok! Ez akkor még is hogy lehet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 18:38
1/6 anonim válasza:
Hirtelen növéstől is lehet, én is így jártam, kamasz korom óta striás vagyok. Sajnos gyenge a kötőszöveted, ez genetika. :((
2/6 A kérdező kommentje:
Értem :/
2010. nov. 4. 21:22
3/6 anonim válasza:
Ez nem genetika!!!! Nincs elég kollagén a szervezetedben, hát pótold. A kollagén felelős a kötőszövet rugalmasságáért, és az erek rugalmasságáért is. A bioflavonoidos C-vitamin is jót tesz. Kb 2-3000mg naponta.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben ;)
2010. nov. 4. 23:20
5/6 anonim válasza:
3000 mg c vitamin naponta??? Tuti vesekő a vége! Neee!
6/6 A kérdező kommentje:
Oké
2010. nov. 7. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!