Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lelehet így fogyni? :o

Lelehet így fogyni? :o

Figyelt kérdés
Tesóm lefogyott, NEM szándékosan. Nem volt duci, normális testalkatú volt mint én. 160 valahány cm és 50 kg körül.. most 43 kg de, úgy fogyott le, hogy nem volt ideje enni.. és csak egy nap egyszer/ egyszer se evett.. ahogy mesélte nekem. Csak ránéztem, és teljesen meglepődtem, hogy milyen kis törékeny lett. Az arca is, meg a lábai.. :o Én a huga vagyok, és nem vagyok nagydarab, de tiszta pufinak érzem magam mellette. Most ha, én ezt megcsinálnám lehetnék olyan mint ő? De normális válaszokat légyszives...
2012. ápr. 29. 21:11
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Idővel biztos, de egyrészt nagyon káros, másrészt meg nem zsírból fogy egy idő után, hanem az izomzata kezd el leépülni... ennek eredményeit kár ecsetelni, csak nézz rá. Egy ropi lett belőle.

Te csak ne akarj így fogyni! Legyél észnél, főleg ha még növésben vagy, mert egy életre tönkreteheted a testedet egy ilyen manőverrel...

2012. ápr. 29. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezzel tényleg az a baj, amit az első is írt.

A szervezetét totál hazavágja tesód, és ezt most nem veszi észre. De később visszaüthet még ez!

Ráadásul nem lehet egy életen át tartani ezt a napi 1x eszek dolgot, és ha újra elkezd normálisan táplálkozni nagyon sokat fel fog szedni. Aztán leakarja adni majd a plussz kilókat és mivel a napi 1 étkezéses sztori bevált, megint ehhez fog folyamodni és megérkezik a jojó effektushoz. Másrészt napi 1 étkezéssel nem lehet minden tápanyagot és vitamint bevinni, amire szükségünk van, ezért idővel vitamin és tápanyaghiány léphet fel.

Ha szeretnél pár kilót fogyni, azt mindenképpen egészséges étkezés és rendszeres testmozgás mellett tedd. Így hosszútávon megtarthatod a súlyod, és nem teszed tönkre a szervezeted.

2012. ápr. 30. 09:34
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :)
2012. máj. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!