Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha először le...

Mit tegyek ha először le szeretnék fogyni, utána pedig izmosodni?

Figyelt kérdés

167 cm-hez 65 kg vagyok. Szeretném a combomon és a derekamon lévő zsírt eltűntetni (meg persze a többit is,nem csak erről a két helyről:D),és jó kondíciót kialakítani.

Szobabiciklizni,sétálni szoktam. Vegyesen étkezem,tehát minden van,talán egy kicsit sok a cukor. Mit tudnátok javasolni,mit változtassak?

2009. jún. 22. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Dejó:)

lenmagolajat hol lehet beszerezni? és hol tudom megnézni, hogy melyek az alacsony GI értékű szénhidrátok? mert a lencsét nem annyira szeretem:)

jujj nagyon köszi:)

2009. jún. 25. 10:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy leírtad ezt a sokmindent,megpróbálok majd eszerint étkezni :D Csak azt nem tudom hogy 4 liter vizet hogyan igyak meg,már 2 litertől is 15 percenként rohanok a wcre (szó szerint):S
2009. jún. 25. 15:41
 13/15 Krisz85 ***** válasza:

Alacsony GI jű ételekről táblázatot neten találsz, továbbá az említett könyvben is van táblázat róla.

A vízet pedig egyszerűen egyenletesen kell inni a nap folyamán, edzés alatt a nagyrészét ki is izzadod, persze nem mindet. A napi 5-6x étkezés mellé iszol alkalmanként 3 dl vizet, akkor is már 1,8 liternél jársz. Edzés előtt, közben és után elmegy úgy 1,5 liter, a többi a maradék amit már nem nehéz meginni, ha a nap végére csak 3,54 liter jön ki amit megiszol, nem fogsz belehalni. De közelítse a 4 litert.

2009. jún. 25. 16:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben,értem,köszi,nagyon sokat segítettél! :)
2009. jún. 25. 19:07
 15/15 Krisz85 ***** válasza:
JAh lenmagolajat bármelyik drogériában, gyógynövényesnél, és bioboltban kapsz, egy üveg kb 400 ft.
2009. jún. 25. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!