Mucus98 kérdése:
Itt a nyári szezon lassan. Hogyan szabadulhatnék meg 15 kg-tól?
Figyelt kérdés
a 15 kg-tól véglegesen akarok megszabadulni2012. ápr. 29. 16:38
1/5 anonim válasza:
Én is :S Heti négy intenzív sportot vezettem be, valamint nincs cukrozott üdítő meg ilyenek. Plusz egészségesebben étkezek. Reméljük beválik :)
2/5 anonim válasza:
Diétás étrenddel. 15 kiló nem tréfa, fél évig, vagy még tovább is eltarthat, ha egészségesen akarod csinálni.
4/5 anonim válasza:
15 kg azért nem egy szezonális probléma. Életmódváltással szabadulhatsz meg tőle.
5/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért most jutott ez eszedbe?
Ez a 15 kg eddig nem zavart?
Talán ha egy hónapja nekifogtál volna egy diétának, akkor lehet már 4-5 kg mínusznál tartanál.
Komolyan nem értem az ilyen embereket...
Miért 1 nap alatt akarjátok megváltani a világot?
Legalább 3 hónapodba fog kerülni az a 15 kg leadása, azaz augusztus elejére kb. végzel is.
Előbb kell gondolkodni, nem amikor már mindenki pólóban rohangál. -.-"
Komolyan, kiborító emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!