Mennyi nyomot hagyott rajtatok az ünnepi szezon?
Figyelt kérdés
Én csak 1kg-t szedtem fel.2011. jan. 1. 20:49
1/11 anonim válasza:
én 3-at, de marha ingadozó a súlyom amúgy is, szóval itt megmondom, hogy január végére leadom ;)
5/11 anonim válasza:
még ünnepek előtt elhatároztam h átállok az egészséges életmódra, és nem halogattam újévig :) meg is lett az eredménye, bár nem hoztam annyi áldozatot, amennyit akartam (1-2 szelet süti meg mézeskalács azért lecsúszott :D), az ünnepek alatt is sikerült fogynom :)
6/11 anonim válasza:
+2 +3-at biztos a 86 kg-on felül.
7/11 anonim válasza:
Eloszor nem hiztam eletemben, elso karacsony az uj lakasban anyukam fozte nelkul, hat nem, inkabb be vallaltam volna azt a ket kilot:((((
8/11 anonim válasza:
Én nem híztam semmit, azt hiszem. De én már hónapok óta nem tudok rendesen enni. Meg aztán nem is volt nagy sütés-főzés ami segített volna felszedni a kilókat.
9/11 anonim válasza:
Én nem merek ráállni a mérlegre. Szerintem nagyon sokat híztam..:(
De nem baj, most újult erővel kezdek bele a fogyókúrába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!