Nagyon sok súlyfeleslegtől hogyan szabadulhatnék meg? Cirka 40 kg-t kellene fogynom:S
Kb. 20-tol szeretnék még énis.
A héten kezdtm edzöterembe járni...bár inkább kardiozok elsösorban mint gépezek..
Amugy pilatest csináltam itthon elötte. Meg nem sokat ettem,ha meg éhes voltam rossmanos well mixet ittam vizzel.
Reggel szénhidrát. Ezalatt ne a kakaós csigát értsd!:)
Teljes kiőrlésű kenyeret egyél:)Gépsonkával pl. Vaj nem ajánlatos.
Délben szénhidrát+fehérje. Hal/csirkemell rizzsel/zöldséggel, ilyesmik.
Uzsonna, és a vacsora lehet ugyanaz, ez pedig csak fehérje legyen, vagy zöldség. Túró, natúr joghurt, tojás..
Keress rá a 3 órás diétára.
Mozgást szerintem tudod:)
Norbi ducitréning DVD 3.
és a 4. Aerobzona cimű DVD.
Nekem bevállt
Csatlakoznék :)
Nekem 25-30 kg-t kéne fogynom. A terhességek alatt jött fel. Az első után diétáztam, kondiztam, és lement kb 20, de a 2. gyereknél visszajött. Most kondiba nincs időm járni, de figyelek az étkezésre
Reggelire 1-2 szelet tk kenyér (vagy abonett) , gépsonka, saláta, ubi, néha sajt, főttojás
Ebéd zöldségleves, párolt zöldség, hússal(néha hal)
Uzsi: gyümölcs, túró, natúr joghurt
Vacsora: saláta, hússal, pici joghurtos öntettel, vagy valami zöldség, esetleg tojás
Egy hete kezdtem, és 2-3 kg ment le.
ügyes vagy! Csak így tovább! Mit tornázol mellé?
Nekem van pilates és Béres A. zsírégető dvd-m, de ezt ekkora súlyfelesleggel nem lehet csinálni...
22:43: milyen pilatest csinálsz? DVD-re?
Lehet megnézem ezt a ducitréninget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!