Nagyon sok súlyfeleslegtől hogyan szabadulhatnék meg?
Cirka 40 kg-t kellene fogynom:S
11/22 anonim válasza:
8 26-os vok. Megnéztem én is a 3 órás diétát. Háát nem tudom, biztos van benne valami, hogy többször kell keveset enni, na de csoki, palacsinta, puding????
Torna: egyelőre csak séta, sajnos nem sok időm van. Esetleg tudtok ajánlani vmit? Annó a kondiban nagyon bevált az eliptikus trainer (2 naponta 40-45 perc)
2011. febr. 5. 08:47
12/22 A kérdező kommentje:
hát ekkora felesleggel én még nem kardióznék, mert megterhelné nagyon az izületeimet. (Amúgy sem egy 15 éveseké már..)
most letöltöttem a norbi ducitréninget, kipróbálom délután...
amúgy én callenetics-eztem és pilateseztem anno.
A 3 órás diétából én azt olvastam ki, hogy az adagokra kell a legjobban odafigyelni!
13/22 anonim válasza:
Sziasztok! Én egy éve fogytam 23kg-t. Fizikai melót végzek, de nem segített a fogyásban. Tornáztam, de lusta is lettem és fáradt is voltam hozzá, hogy naponta még erre is legyen idő. Sok csodaszert kipróbáltam, de ha lement 2kg pár napra rá 4 jött vissza... Egy patikában a patikusnak mondtam, hogy nézzen rám és ajánljon valamit, ami segít. És megtette nálam bevált a nevét nem írhatom, ki de nem kellett éhezni mellette. Léböjt kúra 2 hétig azt ittam és már az első 2 hét alatt lement -8kg, többször csináltam végig. Azóta persze összesen -23kg. Természetesen agyban dől el minden és nagyon nagy akaraterő kellett hozzá de megérte. Már nem frusztrál a ruha vásárlás és a strand sem. Persze mindenkinél más vált be.
2011. febr. 5. 10:19
14/22 anonim válasza:
Honnan töltötted le a norbi tornát? A számgépes dolgokhoz tök hülye vagyok :S
Ezt naponta kell csinálni? Hány perces?
2011. febr. 5. 10:32
15/22 A kérdező kommentje:
1:10 perces, az egyik torrent oldalról töltöttem le, oda csak meghívással lehet menni:( ncore
belenéztem, a 25 perces bemelegítéstől kidőltem:D
kedves 10:19-es: légy szi' áruld el, mi az ami segített! Nem hiszem, hogy reklám lenne.
16/22 anonim válasza:
le van védve a neve és nem írhatom ki már próbáltam.Talán így engedélyezi: T.u.r.b.o diéta és én a csokisra esküszöm . :) Már sokan kipróbálták a családomból és a baráti körömből is mindenki pozitív visszajelzést adott róla! Egy próbát megér szerintem. Nekem ez volt az utolsó kapaszkodóm és bejött:) Persze a párom segítsége is kellett.
2011. febr. 5. 10:46
17/22 anonim válasza:
Ja és nincs semmi bajom, sem a bőrömnek( nem lett kiütéses, nem ereszkedett meg) sem más egyéb problémák nem merültek fel sem közben sem utána. De ha van valami betegséged mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét!
2011. febr. 5. 11:00
a fehérjeturmix diétától nekem logott a borom, lefogytam ugyan, de vissza is jott, ha lement 4 kg, mikor ettem visszajott 2, és ezt máshogy is meg lehet csinálni, nem ugy, hogy tonkretesszuk az emésztorendszerunket. nem arra van kitalálva, hogy csak folyékony halmazállapotú cuccok kerüljenek bele, főleg nem egy felnőttnek. vastagbél betegségeket is okozhat. mellesleg az a "fehérjeturmix" amit most annyira marketingelnek, nagyon nagy mennyiségben tartalmaz ch-t is, és fehérjéből jóval kevesebbet. tudom, én is ittam. ha bemész testépítő boltba, ott adnak ennyi pénzért (6-7ezer ft/5 nap ez a t-u-r-b-o), szoval ott adnak ennyi pénzért ténylegesen fehérje turmixot, de nem étrend, hanem étrendkiegészito, mondjuk vacsorára, de megteszi egy jo adag csirkemell is, ami finom.
2011. febr. 5. 11:00
19/22 anonim válasza:
Jó hát ezért vagyunk mások. :) Mindenkinek más jön be, mindenki másra "esküszik". A lényeg nekem bevált, semmi baja az emésztésemnek és az óta sem jött fel semmi tartom a súlyom mindenféle megerőltetés nélkül. Persze nem eszem unalmamban és figyelek, arra is, hogy mit eszek. Nem éhezem és hála isten egészségesebben táplálkozom. Aki szeretné, kipróbálja, aki nem nem. Én azért erről írtam, mert nekem ez vált be 1 éve már, hogy segített ez a turmix, és ha gyermekszülés után ismét rajtam ragad valami, akkor tuti, hogy én újra ezt fogom fogyasztani. De persze nem erőszak! :) Én csak leírtam a tapasztalatomat. Hátha segít. A kérdezőn múlik, mit próbál ki.
2011. febr. 5. 11:23
20/22 A kérdező kommentje:
köszi:) lehet ki fogom ezt is próbálni, habár a sikeressége ennek valóban abból áll, hogy csak fehérjét viszel be a szervezetbe.
És hogyan tudod tartani a súlyodat? Miket eszel 1 nap?
Kapcsolódó kérdések: