Meghíztam, hány kilónak tippeltek (kép), kell fogyóznom?
Figyelt kérdés
A vékonyabb képek három hónappal ezelőtt készültek, akkor 57 kiló voltam (165 cm), most mennyinek nézek ki?
kell fogyóznom, vagy jó ez így?
2012. ápr. 29. 11:19
11/15 anonim válasza:
Kövér/dagadt nem vagy, ezt hidd el... Nem jó indulat, de ez még a telt kategória, és van derekad, csípőd, jól nézel ki. De többet ne hízz többet, figyelj oda magadra.
67 körül tippelek, azaz 10 kg lehet a különbség.
12/15 anonim válasza:
Hát igen, 5-10 kiló között lehet a különbség. Szerintem is jobban nézel ki az első képeken, de nem vagy most sem kövér. Ezt neked kell eldöntened, hogy le akarsz-e adni pár kilót, ahogyan jól érzed magad. De ha elfogadsz egy tanácsot, többet már ne hízz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hozzászólást!
Igazából 66 kiló vagyok, a tippeket nézve nem nézek ki sokkal többnek.
Csak nagyon röviden a reakciókra:
13:04, 14:21, 18:44: nem, nem fogok tovább hízni, BMI index szerint 68 kilóig egészséges, afölé semmiképp nem szeretnék kerülni
11:38: nem kamaszkori, 23 éves vagyok
14:57: az ok elég fura, itt most nem fejteném ki, legfeljebb privátban
2012. ápr. 29. 21:53
15/15 anonim válasza:
Őrülten jól néztél ki 66 kilósan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!