A mai étkezésem jó volt?
-Reggeli(10:00): 2szelet tk kenyér pulykamellsonkával,trappista sajtal, egy paradicsommal, egy paprikával, egy alma és 2 grapefruit leve(10kor keltem és már éhes voltam, illetve tudtam, hogy ma már nem lesz tízórai:)
-Ebéd(13:30):egy tányér húsleves tészta nélkül, egy sárga, és egy fehérrépával, egy hagymával és egy szelet karalábéval( lényegében tehát zöldségleves, mert én nem tettem bele húst, csak anyáék)
-Uzsonna(15:15):egy alma, 4 szem eper, 10 közepes szem szőlő
-Vacsi(19:00):egy alma, egy banán, 4 szem eper, kb 100g joghurt(nem natúr), és egy túrórudi(:S:DD)
emellett bicajoztam 2 órát, és futottam 2500m-t
16 éves lány vagyok, 172cm magas, 60kg
ja,ja, fehérje...joghurt, csirkemell, tojás!!
ch meg túl sok volt, a gyümölcsöket sem kell túlzásba vinni, azért a gyümölcscukor ugyanúgy ott van, hiába bontja le hamarabb a szervezeted. inkább zöldség.
Nekem ez baromi sok lenne, de én kell fogyjak 10 kilót.(Kb ilyen étkezés mellett híhztam el...)
Viszont neked szerintem tökéletes, semmi felesleged nincs. (Mondjuk vacsira inkább ehetnél vmi fehérjét és inkább délelőtt gyümölcsöt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!