Belezavarodtam a kcal-okba, mennyit kellene naponta bevinnem, hogy fogyjak?
155/50-51 kg vagyok, ebből szeretnék 3-4 kg-ot fogyni. Összesen kb heti 4 órát tudok mozogni. Emellé mennyi lenne az ideális napi kcal bevitel?
Ha esetleg mintaétrendet is tud valaki javasolni, nagyon megköszönöm!
Számold ki, hogy miből mennyit kell bevinned a szervezetedbe a fogyáshoz. A fontot át lehet állítani kg-ra.
Köszönöm!
Akkor úgy néz ki, hogy 1300 kcal és sok sport. Gyanítom, hogy nem lesz egyszerű, mert szerintem a testem nem érzi feleslegnek, csak a "mélységem" miatt minden egyes kg nagyon látszik rajtam.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy mit egyek, ami pont ennyit tesz ki...
A kalkulátor szerint 1277 kcal az alapanyagcserém. Ezt kerekítettem és emellé gondoltam a sportot, mint "mínuszt".
Tartós fogyást szeretnék, ezért inkább heti fél kg lenne a cél. A többlet is kb 3 hónap alatt jött fel rám. Volt egy műtétem, ami után másfél hónap kényszerpihenőm volt, a sport pedig mostantól engedélyezett. Viszont a nagy pihenésben unalmamban ettem - ez lett sajnos az eredménye.
Az 1300 jó lesz. Én is hasonló magassággal rendelkezem és én is napi 1300 kcal-t viszek be. Ez mellett minden nap egy órát biciklizek és egy 5 kiló ment le 5 hét alatt.
Kitartást, nem sok kell a célod eléréséhez. Én még 3 kilótól szeretnék megválni.
Na, akkor most mennyi az annyi? :) Eddig is bele voltam zavarodva, most még inkább.
Heti 4-5 óránál több sportot nem tudok megoldani, ehhez néztem a kalóriát.
na beállítgattam h annyi jöjjön ki mint neked.
I. Testsúlyának
megőrzéséhez
1980 Kalória (kcal) kcal
II. Testsúlya
csökkentéséhez
Kalória 1730 kcal
oda van írva az is hogy " és több mint heti 1 kg fogyás célkitűzése nem javasolt!"
ha gondolod tudok küldeni priviben tornákat.. nekem beváltak :)
Megköszönöm a tornát is, bár úgy vagyok vele, hogy van itthon súlyzó, kint meg szép idő, lényeg, hogy mozogjak.
Heti kb fél kg-ot szeretnék fogyni, bár most a csalántea jó fél-egy liter vizet kihajthatott belőlem, mert két napig ittam és ennyit csökkent a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!