Hogy csináljam ha rosszul vagyok?
Nem kell teljesen kizárni az étrendedből, csak csökkenteni. Fokozatos csökkentéssel próbálkoztál már?
Hogy néz ki egy átlagos napod étkezés szempontjából?
Legutóbbi próbálkozásom: reggeli:gyümölcs, ebéd: rizs, sült (natur) hús, vacsi:saláta.
Egy dekát sem fogytam :(
Hát így nem csodálom. Reggel egyél rendesen (pl teljes kiőrlésű zsemle/kenyér, sonka, cottage cheese, túró, sajt és rengeteg zöldség). Ebédre próbálkozz szárnyas mellel és rizzsel. A napi öt étkezés legyen meg, ebből a két "nagyobb" a reggeli és az ebéd, a három kisebb pedig a tízórai, uzsonna, vacsora legyen.
Amit leírtál, attól belassult az anyagcseréd, nem csodálom, hogy nem fogytál és rosszul voltál.
A kifejezetten cukros/zsíros ételeket zárd ki az étrendedből, viszont a fehérjét növeld.
Mozogsz valamit?
TORNA TORNA TORNA.
Ez a bűvszó. Attól, hogy nem eszel szénhidrátot, a szervezet nem égeti el a kalóriákat, és nem fogsz fogyni. Egészséges táplálkozás (megfelelő kajamennyiség melett) és elég mozgással viszont fogyni fogsz. De a gép/TV előtt heverve a büdös életben nem fogsz lefogyni, max akkor, ha abszolút nem eszel. De akkor tényleg csontsovány leszel. Meg halott :)
te nem csak szénhidrátot,fehérjét sem eszel.
uh nem tudom miféle eredményt vársz a megzuhanáson kívül.
egyébként meg a drasztikus módszerek sehova sem vezetnek.
estére saláta?
hol a 3 óránkénti fehérje bevitel?
tipikus nők lapjás lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!