Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináltam rosszul? TV-t...

Mit csináltam rosszul? TV-t egyik szobából a másikba vittem át, de csak hangyás kép jön be. Vettem hozzá antenna zsinórt, antenna toldót. Szépen összeszereltem, de biztos hogy nem jól, mert nem jön be a kép. Valaki letudná írni hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Középen van egy réz drót, azt szabaddá tettem és úgy kötöttem rá a toldóra - és persze ezt mind a két oldalról meg kellett csinálnom. A végére meg azt hiszem ugyanúgy visszaszereltem azt amit a tv-be kell dugni, mint előtte volt. Szerintem a toldónál csináltam valamit rosszul, csak nem tudom mit! Ott van valami alufóliás és pár szál huzal, azokkal mit csináljak, a hosszabbításnál van neki jelentősége? Segítsetek?
2010. okt. 29. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Az alufóliás részt is be kell kötni. A rézdrót (melegpont) megy a csati közepébe, az alufóliás rész (árnyékolás) pedig a csatlakozóházba. Ha rácsavarós dugót vettél, akkor úgy kell rácsavarni a kábelre, hogy magát az alufóliát is a csavarmenet alá fogatod.

Ha nem rácsavarós, akkor be kell köni a csatiban a középső "tűt" körülvevő fémrészbe.

2010. okt. 29. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Linkeld be milyen elosztód van, vagy egy képet a tiédről.

[link]

2010. okt. 29. 18:05
 3/3 anonim válasza:
Arra figyelj,hogy a középen lévő tömör réz szálhoz és a réz szállal közös ponthoz semmiképpen ne érjen hozzá az árnyékolás. Az árnyékolás lehet finom fém háló vagy alufólia némi finom szállal vegyítve. Az a lényeg ezek fémesen NE ÉRINTKEZZENEK.
2010. nov. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!