Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bécsi diétàt prob&agrav...

Bécsi diétàt probàltàtok màr?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, és fogytam is tőle. nem sokat, mivel amúgy sem volt nagy a feleslegem. de ha tartani akarod, utána nem lehet folytatni az az életmódot, ami az elhízást okozta. különben csak átmeneti a súlyvesztés, és beindul a jojó effektus.
2009. jún. 22. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak terhesség elôtt akarok ledobni pàr kilot! Ha terhes leszek, meg ugyis rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogok enni és igyekszem egészségesen étkezni! Rajtam is csak pàr kilo van, nem vészes! Köszönöm!
2009. jún. 22. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
én most csinálom.10. napon vagyok ma és eddig 4 és fél kg-mot fogytam.Szerintem meg lesz a 8kg!
2009. jún. 22. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha a marhàt felcserélem pulykàra az nagy gond?
2009. jún. 22. 14:20
 5/7 anonim válasza:
Igen próbáltam és először lefogytam 10 kilót (ez volt kábé 4 éve, 11 éves voltam), most is megcisnáltam.. semmit sem fogytam. Na szóval az az igazság, hogy visszahíztam amit leadtam :S
2009. jún. 22. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
11 évesen diétàztàl???? Miért? Jesszus!
2009. jún. 22. 16:03
 7/7 anonim válasza:
Igen probáltam... és a diéta utáni héten visszajöttek a kilók, szóval nem tudom... mi értelme ennek a diétának ?:S
2009. szept. 6. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!