Ha 1 szer véletlenul bezabàltam majdnem 3000kaloriàt de amugy normàlisan eszek ugye nem rakodik ràm?

100 guggolás, 100 felülés, 10 Miatyánk, és fátylat a "botlásra".
Szóval, ezzel azt akarom csak mondani, hogy ebből ne csinálj magadnak se lelkiismereti kérdést, se görög tragédiát. Az a lényeg, ha finom volt, és jól esett, amit ettél. Egészségedre váljék!

Én nézessem meg magam?
Te sem álltál 2x sorba észért.
Utolsó (engem lehülyéző) kedves, bájos, tündérbogár hozzászólónak:
Te Isten barma, én az ételről beszéltem, NEM a drogról: a kettő abszolút nem egy kategória!!!
És arról hogy lehülyéztél, egy mondás jut eszembe:
A hülye ember (Te) okoskodik, az okos ember pedig hülyéskedik...
Mert aki egy komment alapján leidiótázza a másikat, az se szellemileg, se lelkileg nem egy nagy durranás. Te skizofrén vagy, antiszociális, személyiségzavaros? Vagy "csupán" rosszindulatú??? Mindegy, ez már a Te egyéni szocproblémád.

A sarkított példa, már bocsika, de NEM azt jelenti, hogy két, teljesen más kategóriába tartozó dolgot hasonlítunk össze egymással, mivel az totál logikátlan! Azzal nem elismerést fogsz aratni, csupán azt éred el, hogy debilnek fognak nézni a normálisan gondolkodó emberek.
De én olyan boldog vagyok, hogy Te ilyen elégedett vagy magaddal, IQ-bajnok! Majd hívj meg légyszi, amikor átadják Neked a Nóbel-díjat...
Szóval, az értelmi fogyatékos kötekedők kedvéért nekifutok újra:
Kedves Kérdező! Kajából egyél, amennyi jólesik. De drogból és alkoholból eszedbe ne jusson annyit fogyasztani, amennyit akarsz vagy akarnál. Legjobb semennyi alkoholt és kábítószert fogyasztani, máskülönben Te is kötekedő debillé válhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!