Hogy fogyjak le 5 kilót?
165 cm vagyok és 58 kiló.. nem vagyok túlsúlyos, de minden feleslegem a popsimon és a combjaimon van. (Utálom a combjaimat, főleg a belső combomat..csaknem összeér) Hasam egyáltalán nincs felesleg.
Futni szoktam (nem rendszeresen) néha-néha konditerembe járok. De nem igazon tudom mit kellene csinálnom, személyi edzőre pedig nincs pénzem.
Mit kellene és hogy kellene edzenem? Esetleg táplálkoznom, fogyasztószerek, hogy megszabaduljak a feleslegemtől?!?
5 kiló leadása igazán nem lesz nehéz. Ajánlom az alábbi oldalt, ott találsz kész étrendeket és edzésterveket is.
én 167 cm vagyok és 58 kiló:( én is le akarok fogyni egy öt kilót...nekem tavaly ilyenkor az segített, hogy heti egy gyümölcs/zöldségnapot tartottam (természetesen nyersen), mellette odafigyeltem az étkezésre azért nagyjából....és mentek le a kilók...heti egy:) ugyhogy ezt beújítom....és nézem itt a további válaszokat:)
23L
Nos,én 15 éves vagyok,egy-egy és fél hónap alatt,durván 8 kilót fogytam,úgy,hogy este hat,később pedig délután három után nem ettem.
Ha teát iszol cukor nélkül idd,illetve igyál meg napi 2 liter vizet!
Illetve válassz ki két olyan napot,amelyeken nem eszel egyel talán húst. Remélem azt mondanom sem kell,hogy kerüld a cukros ételeket,péksüteményeket.(Kakaós csiga,túrós táska,cukrok,nyalókák,stb.)
ÉS persze kerüld a gyorséttermeket is,és tornássz,napi egy-egy és fél órát.
Reggelire egyél meg egy szendvicset,egy-két vékony szelet felvágottal,és zöldségekkel,tízóraira egyél gyümölcsöket,ebédre párolt zöldségeket,egy szelet natúr csirkemellel,uzsonnára pedig két szelet vajas pirítóst,vacsorára,pedig maximum egy-két almát.
Pár hét után,mikor már úgy érzed,hogy három után nem akarsz enni,akkor egyél meg vagy egy gyümölcssalit,vagy pedig pár szelet vajas pirítóst,vagy két-három almát.
Gyakorlat:
Kitörés-a combodat feszesíti,illetve formásítja,és a feneket is
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!