Hogy fogyjak 10-15 kilót? Valakinek lenne kedve velem fogyózni?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 70 kg nagyon szeretnék lefogyni :S diétával nem fogok foglalkozni mert ez a 15 kg nem megy le 1 hét alatt és suliba kajás vagyok ott meg már nem lehet vissza mondani :S valakinek van valami ötlete h h kezdjek bele ?2011. dec. 25. 23:51
1/10 anonim válasza:
hát igy sehogy maradj úgy ahogy vagy :S jó az igy nem tudom mi bajod van :S esetleg szokj rá a cigire kevésbé leszel éhes:S
2/10 A kérdező kommentje:
ez 1 elég értelmetlen válasz volt ugy h dislike -.- kifejtenéd bövebben h mi bajod van ?
2011. dec. 26. 00:10
3/10 anonim válasza:
Én szivesen elkezdeném veled egyszerre és megoszthatnánk egymással a tapasztalatokat, h aznap mit mozogtunk és ettünk stb. Ha gondolod írj privit:)
5/10 A kérdező kommentje:
kedves második válaszoló irtam :D
2011. dec. 26. 00:18
6/10 anonim válasza:
Ha gondolod nekem is dobhatsz eggyet,mert szívesen ekzdeném veled az újévbe! :)
7/10 A kérdező kommentje:
neked is küldtem
2011. dec. 26. 02:01
8/10 anonim válasza:
én is detto ugyanez vagyok ! :/ nagyon örülnék neki ha segíthetnénk egymásnak.Ha gondolod nekem is írhatsz,de ugy látom már vannak jelentkezők ! :))
9/10 anonim válasza:
Szia! :) Én is szeretnék fogyni minimum 7-8 kg-t. De én is suliba kajás vagyok, szóval ilyen kemény diétával én se tudnék foglalkozni. Marad a mozgás, de sportolni nem járok, szóval így csoportba jó lenne ez a fogyizás :) Írj rám ha gondolod, és itt gyakorin tarthatnánk a kapcsolatot és tapasztalatot is cserélhetnénk! :))
10/10 anonim válasza:
Ugyanezek a paraméteremim, eddig 6 kilót fogytam, bár most biztos visszacsúszott vayg 2. Egyél a suliban, max kevesebbet, csaka fél adagot, főleg ha olyan a kaja. Vagy edd meg a húst teljesen, de kevés körettel. Vacsira valami könnyűt, zöldség, túró, kevés gyümölcs, heti 3 óra sport és sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!