Vacsorára ez milyen?
Figyelt kérdés
két szelet párizsis abonett, egy kevés mozzarella sajt, egy snack kolbász, paradicsom, paprika, hagyma. nem tudom, sok volt-e, de ma dolgoztam (diákmunka szóval nem vagyok annyira hozzászokva ehhez) és nem nagyon akartam enni, szóval csak szőlőt ettem "ebédre"(előtte reggelire müzli joghurtban +1 banán), ezért már jó éhes voltam mire hazaértem. az is lehet, hogy kevés, mégis soknak tűnik nekem...2012. ápr. 24. 18:04
1/7 anonim válasza:
Hát eléggé kevés :S Ki lesz a szervezeted hónapokon belül.
2/7 A kérdező kommentje:
tényleg ennyire kevés? amúgy általában rendesen ebédelek, nem ilyesmit.
2012. ápr. 24. 18:40
4/7 anonim válasza:
Tényleg kevés. Üsd be a google-ba hogy kalóriaszükséglet, és az kiszámítja neked hogy mennyit kéne enned hogy fogyni is tudjál.
5/7 anonim válasza:
Kevés és egészségtelen. Estére fehérjét is kellene bevinni, ami főként fehér húsban, túróban található, kisebb mennyiségben tojásban is. Tehát ilyesmit kellene este enni.
Emellett a napi kaja is nagyon kevés és hol marad a tízórai, uzsonna?
Jól mondta a korábbi válaszoló, fogyni is csak ésszel lehet. Egyészséges étkezés mellett lehet fogyni, ez szinte koplalás. A szervezet el fog kezdeni raktározni, és fogyni nem igen fogsz.
6/7 anonim válasza:
Ha a diákmunka fizikai, akkor nyugodtan ehetsz többet! Mit dolgozol, fiú vagy lány? Hány éves vagy? (főleg ha fejlődésben vagy fontos, és a férfiaknak több kcal kell.)
Milyen munka? (pl. árurakodás csomó kcalt eléget) vagy ülőmunka?
Amúgy tényleg kevés még ha nem dolgoznál akkor is kevés hát míg így munkával!
7/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok és ülőmunkát végzek, szóval szinte semmit se mozgok ilyenkor. mindig figyelek arra hogy úgy egészségesen egyek reggel délben este csak ez így jött most ki... amúgy meg ez a tízórai, uzsonna nekem valahogy egyáltalán nem hiányzik, nem tudom lehet hogy baj :/
2012. ápr. 24. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!