Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsorára ez milyen?

Vacsorára ez milyen?

Figyelt kérdés
két szelet párizsis abonett, egy kevés mozzarella sajt, egy snack kolbász, paradicsom, paprika, hagyma. nem tudom, sok volt-e, de ma dolgoztam (diákmunka szóval nem vagyok annyira hozzászokva ehhez) és nem nagyon akartam enni, szóval csak szőlőt ettem "ebédre"(előtte reggelire müzli joghurtban +1 banán), ezért már jó éhes voltam mire hazaértem. az is lehet, hogy kevés, mégis soknak tűnik nekem...
2012. ápr. 24. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát eléggé kevés :S Ki lesz a szervezeted hónapokon belül.
2012. ápr. 24. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:
tényleg ennyire kevés? amúgy általában rendesen ebédelek, nem ilyesmit.
2012. ápr. 24. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
fogyni is csak ésszel lehet :))
2012. ápr. 24. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg kevés. Üsd be a google-ba hogy kalóriaszükséglet, és az kiszámítja neked hogy mennyit kéne enned hogy fogyni is tudjál.
2012. ápr. 24. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Kevés és egészségtelen. Estére fehérjét is kellene bevinni, ami főként fehér húsban, túróban található, kisebb mennyiségben tojásban is. Tehát ilyesmit kellene este enni.

Emellett a napi kaja is nagyon kevés és hol marad a tízórai, uzsonna?

Jól mondta a korábbi válaszoló, fogyni is csak ésszel lehet. Egyészséges étkezés mellett lehet fogyni, ez szinte koplalás. A szervezet el fog kezdeni raktározni, és fogyni nem igen fogsz.

2012. ápr. 24. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha a diákmunka fizikai, akkor nyugodtan ehetsz többet! Mit dolgozol, fiú vagy lány? Hány éves vagy? (főleg ha fejlődésben vagy fontos, és a férfiaknak több kcal kell.)

Milyen munka? (pl. árurakodás csomó kcalt eléget) vagy ülőmunka?

Amúgy tényleg kevés még ha nem dolgoznál akkor is kevés hát míg így munkával!

2012. ápr. 24. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok és ülőmunkát végzek, szóval szinte semmit se mozgok ilyenkor. mindig figyelek arra hogy úgy egészségesen egyek reggel délben este csak ez így jött most ki... amúgy meg ez a tízórai, uzsonna nekem valahogy egyáltalán nem hiányzik, nem tudom lehet hogy baj :/
2012. ápr. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!