Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki beiktatta már a fogyókú...

Valaki beiktatta már a fogyókúrájba a citrancsot, és ha igen, mi a véleeményetek róla, tényleg segít a zsírok lebontásában?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 24. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Állítólag a citrusfélék segítik a "zsírégetést" (nekem kiemelten a grapefruitot mondták). De szerintem jelentős hatással nem bírnak. Olvastam, hogy ha valaki naponta iszik legalább 1 bögre zöld teát, az kb. 10%-ot jelent. Vagyis ha 1 hónap alatt fogynál 5 kilót, akkor teával ez 5,5 kg lesz. Viszont hiába iszol 2-3-4 bögrével, akkor is csak 10%. Gondolom, a citrusfélék is ilyenek.

De persze nem 100%, hogy így van. Mondanak sokmindent.

2012. ápr. 24. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos jó, de csak a vitaminok miatt, mert semmi sem "segít" a zsírok lebontásában... Csak ami szükséges hozzá, mint a víz...
2012. ápr. 24. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
elmondok egy titkot nincs fogyasztó gyümölcs vagy zöldség az étrend összképe + edzés számít, és semmit nem segít kár ilyen tévhitekbe menekülni, tudom könnyebb azt remélni hogy be fog válni de időpocsékolás...ha meg valakinek toppon van az étrendje + edzésterve nem kérdez ilyen butaságot inkább az imént említett 2 dologgal erőlködnék :)
2012. ápr. 24. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

citrancs,az a grapefruit?akkor igen:) de nem tudom,h mennyit segít a fogyásban,én csak szimplán nagyon szeretem:)

Amúgy fogyok rendesen,de nem hinném,h ennek a gyümölcsnek kiemelt szerepe lenne,sokkal inkább a heti 5-6 napi edzésnek,meg az étrendnek:D

2012. ápr. 25. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!