Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriaszámlálással fogyott...

Kalóriaszámlálással fogyott valaki? Fogyhatok úgy i vele, ha nagyjából eszek mindent amit eddig is, csak figyelek a kalóriamennyiségre?

Figyelt kérdés

kenyérből amúgy is mindig barnát eszem, rizsből is, krumplit max főzve heti max egyszer. Cukrot csak egy szem kockacukrot a reggeli kávémba, édességnek gyümit, vagy joghurtot. inni csak vizet néha 2 dl tejet.

Kiszámoltam pár napig hogy mennyi kalóriát fogyasztottam kb 2300 -2500 között, ezt most kb 1900 -ra tudtam lecsökkenteni, hogy ne kopogjon a szemem. kb napi 40 percet mozgok legtöbbször kocogok. igyekszem úgy elosztani , hogy délelőttre maradjanak a szénhidrátok, este 7 után már nem eszem, mert 11 után szoktam ágyba kerülni. jó lenne 25 kg-t fogyni

2012. ápr. 24. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
szerintem lehetséges ahogy leírtad, csak annyira ügyelj hogy a súly csökkenéssel a kalóriát is csökkentened kell lassan szépen, és igyál napi 2-3 liter vizet . de amúgy jó ahogy írod. egyébként én így fogytam. még annyi hogy nézd meg egy kalkulátorral mennyi a napi kalóriaigényed és ehhez állítsd be a napi limitet. kb ha 2000 re van szükséged naponta akkor 1500 at egyél minden nap.
2012. ápr. 24. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 1200-as kalóriabevitellel (szerintem kb 3-4000-ről) sikerült fogynom 3 hónap alatt 8 kilót. De igen, lehet fogyni kalóriacsökkentéssel, de kb neked is még 700-zal kevesebbet kellene enned.
2012. ápr. 24. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Én próbáltam, de nem nagyon ment ez az 1200-1300 kcal bevitel. Nem akartam szenvedésnek érezni az egészet és mindent kiiktatni, amit szeretek, ezért inkább a több mozgást választottam. Három hete naponta 1800kcal-t eszek, és 1000kcal-t égetek el. Na azóta megindultak a kilók lefele és nem nem vagyok ideges, mert azt eszem, ami jól esik.

Az meg a súlyodtól, magasságodtól függ, hogy mennyi kalória beviteltől fogysz. Én alacsony vagyok, öreg is már (30), annyira nem is túlsúlyos, úgyhogy az 1900kcal lenne elég súlytartáshoz, de sok mozgással így is lehet fogyni.

2012. ápr. 24. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Az 1200 kcal csak annak ajánlott, aki max. 150 cm és egész nap csak ül a fenekén. Aki ennél többet mozog, vagy magasabb, annak ez koplalás.

A kérdezö csinálja jól, ha elég kitartás van, akkor szépen és TARTÓSAN le fogja adni a felesleget.

Nekem szintén igy sikerült több, mint 10 kg-ot leadni anélkül, hogy éheztem volna, illetve hogy bármilyen élelmiszert letiltottam volna, csak a mennyiségre figyeltem.

2012. ápr. 24. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Amennyit ti ajánlotok, arra normális életet élő, normál testalkatú embernek van szüksége. 1200 az irányadó.
2012. ápr. 24. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy ÁTLAGOS termetü embernek az alapanyagcseréhez kell kb 1300-1500 kcal, ami arra elég, hogy életben maradjon, a légzéshez, a szív és vese munkájához, stb. Ennél kevesebb már ezeket a funkciókat veszélyezteti.

Ennélkevesebb kalóriát csak orvosi felügyelet mellett szabadna fogyasztani, mert életveszélyes lehet. Aki meg rendszeresen ennyiket eszik, az anorexiás, vagy arra felé halad.

2012. ápr. 24. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat azt hiszem 1600kcal nál kevesebbtől éhen halnék, és sajnos annyiszor megjártam már a gyors fogyókúrakkal, hogy most inkább hagyok magamnak időt a fogyasra és az életmódváltásra. szánok rá legalább egy evet. 7 hónapos kisbabám van aki még szopizik is, úgyhogy nnél nem is merek drasztikusabb lenni. Amúgy ha nagyon keveset eszem tiszta erőtlen vagyok bàrmilyen mozgáshoz. Mozogni többet is bírnék csak a baba mellett ennyire van időm. Amúgy 170 cm vagyok és 89 kg tehát legalább 25kg-t szeretnék leadni, de tartósan. Ja és sajnos már nem is annyira fiatal 30 évesen:)
2012. ápr. 24. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!