Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől mennyit híztam tartósan?

Ettől mennyit híztam tartósan?

Figyelt kérdés

Tegnap eléggé bezabáltam sajnos.És az érdekelne h kb. mennyi jött rám tartósan?

165cm és 83kg vagyok,elég sokat sportolok,tegnap fél óra futás + fél óra torna.

Ezeket ettem: 2 tányér gyümölcsrizs, 1zsemle, 10dkg pulykasonka, 1tábla milkacsoki, 2tányér brassói, egy szelet torta, egy pizzás csiga, 2dl cola,egy tányér sültkrumpli + 2db rántotthús, 4dl tej,egy bögre kakaó, 50g csokigolyó(az a tejbeáztatós.)egy kínai zacskós leves.

2012. ápr. 22. 11:45
 1/2 Smartguy86 ***** válasza:

Mi az, hogy tartósan? Van nem tartós hízás is?

Ha valamit megeszel, ami 1 kilót nyom, aztán kikakilsz fél kilót, akkor az ezek szerint a nem tartós, a fél kiló ami bent maradt, az meg a tartós?? :D

Egyszeri ilyen zabálástól nem hízol szinte semmit, max pár dekát. Ha sok volt a szénhidrát, akkor megköthet vizet is többet, ami látszódhat a mérlegen. De azért ne parázz már ezen.

Tartsd magad a sporthoz és akkor nem lesz baj.

2012. ápr. 22. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeknek a kérdéseknek az analógiáját nem értem mit vársz hogy leírjam hogy 0,78 kilót? <-Most jobb? Tanulj meg normálisan étkezni mozogj rendszeresen, műveld magad a témában és talán nem teszel fel ilyen értelmetlen kérdéseket meg nem 1 napi kaját kell gorcső alá venni hanem mondjuk 1 évit, ha úgy kajálsz ahogy a nagy könyvben meg van írva akkor belefér még néhány ilyen nap is...báár kétlem hogy jól megtervezett étrended lenne mert akkor nem tennél fel ilyen "nyugtassatok meg hogy nem gáz hogy félrezabáltam kérdést"
2012. ápr. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!