Meddig bírom még? Simán egyszer elájulok és kész? Tudom butaság de ez lesz szerintem a legjobb?
Figyelt kérdés
nagyon rossz gyerek vagyok, szüleimnek sok csalódást okoztam már, sokat sírtak miattam, most úgy néz ki hogy megbukok év végén ezért nem ettem már 3 napja 2 hete meg nagyon minimálisat fogytam is már 5 kilot, de miért nem halok már éhen, már tegnap szédülve jöttem haza, beestem az ágyba és elaldutam de felébredtem 175cm és 50 kilo vagyok meddig bírok még lemenni hogy végem legyen és ne okozzak több szenvedést2012. ápr. 21. 22:27
11/14 anonim válasza:
neharagudj, aki ilyen hülye, megérdemli
12/14 anonim válasza:
Nem ilyen hülye, hanem problémái vannak, és nem tud mibe menekülni. Éretlen még, de nem biztos, hogy az marad, csak küzdenie kellene..
13/14 anonim válasza:
Kórházba fogsz így kerülni és addig nem fognak kiengedni míg nem érsz el egy bizonyos kg-t, mellette agymosást fognak tartani... Nem egészséges! Hidd el semmi értelme!
14/14 anonim válasza:
ehesen nem lehet tanulni.egyel es talan a sok hulyeseg heleyett..pl.hogy itt irogatsz ,kezdj el tanulni.a bukastol nem ment meg,de talan nem maradsz ennyire hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!