Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddig bírom még? Simán...

Meddig bírom még? Simán egyszer elájulok és kész? Tudom butaság de ez lesz szerintem a legjobb?

Figyelt kérdés
nagyon rossz gyerek vagyok, szüleimnek sok csalódást okoztam már, sokat sírtak miattam, most úgy néz ki hogy megbukok év végén ezért nem ettem már 3 napja 2 hete meg nagyon minimálisat fogytam is már 5 kilot, de miért nem halok már éhen, már tegnap szédülve jöttem haza, beestem az ágyba és elaldutam de felébredtem 175cm és 50 kilo vagyok meddig bírok még lemenni hogy végem legyen és ne okozzak több szenvedést
2012. ápr. 21. 22:27
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
NEm azért, de ugye ezt te se gondolod komolyan?!
2012. ápr. 21. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
ehhh :S
2012. ápr. 21. 22:33
 3/14 anonim ***** válasza:
És ennek mi köze ahhoz, hogy megbuksz?
2012. ápr. 21. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, és egy elbeszélgetés a szüleiddel. komolyan.!
2012. ápr. 21. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Azzal ha halálra éhezteted magad nem kevesebb ,hanem sokkal több szenvedést fogsz nekik okozni, és olyan fájdalmat ami életük végéig elkíséri őket...

Nem az a bátor aki öngyilkos lesz hanem az aki tovább él és megpróbál talpra állni...

2012. ápr. 21. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem fogsz meghalni. Max. 1 hetet adok és tényleg összeesel valahol, de nem fogsz meghalni, mert be fognak vinni a kórházba, a pszichiátriára. Ahonnan nem jössz ki addig, amíg a súlyod nem normalizálódik (65 kg) és az agyadat át nem mossák. A szüleid biztos örülni fognak ennek, és a barátaid is biztosan nagyon jó véleménnyel lesznek rólad, míg te a pszichiátrián heverészel.
2012. ápr. 21. 22:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

az utolsónak igaza van. nem fogsz meghalni. legalább is attól tuti nem h nem eszel. ha összeesel az csak ájulás. be fognak vinni kórházba és megetetnek. ennyi...

egy bukás hidd el nem a világ vége. lesz még ennél sokkal rosszabb is. inkább igyekezz és nézz szembe az élettel, hozd ki a lehetőségeidből a legtöbbet

2012. ápr. 21. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

szerintem ha vagdosnád magad sokkal jobban tudnál szenvedni.

gondoltál már arra,hogy valaki jól megkorbácsol,miközben meg vagy bilincselve?

az a tuti.

2012. ápr. 22. 00:38
 9/14 A kérdező kommentje:

vagdosni gyáva vagyok

ez tűnik a legjobb megoldásnak

még spórolok is szüleimnek nem kell annyi kaja

2012. ápr. 22. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

00:38...Jól van, még adjál neki ötleteket. -.-

Kérdező, segítségre van szükséged.

2012. ápr. 22. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!