Hogy fogyjak le ennyi idő alatt?
Szia! Ugyan én nem vagyok egy személyi edző de először is azt kell tudni hogy honnan akarod leadni a + kilókat.
pld: fenék, úszógumi, has, stb...
Utána pedig keresni kell olyan edzéseket ami ezekre a területekre hat. Én pld 2 hónap alatt leadtam 13 kg úgy hogy esténként edzettem 1 órát és lecsökkentettem az étkezési adagokat a felére. Este pedig 18:00 óra után nincs evés.
reggeli: 2 hamlet, v 1 barna kifli vajjal, sonkával, zôldségekkel. persze kávé, tea, amit szoktál inni.
10orai gyumôlcs, mondjuk 2 alma, v nyers zôldség.
ebéd: hús, v hal sok zôldséggel.
uzsonna- gyumôlcs, zôldség, esetleg 100 százalékos lé.
vacsora 6kor - 2 tojás, sajt, tej, joghurt, v hús, sok zôldséggel.
ne egyél hozzáadott cukrot és fehér lisztet.
tornázz heti 5* 1 orat.
igyál 2-3 liter vizet, v natúr teát.
Én két hónap alatt pont ennyit szoktam fogyni, nem nehéz.
Reggelire joghurt gyümölccsel, vagy virsli (kenyeret nem eszem ha fogyózom, max abonettet)
Ebéd: egy teljesen normális ebéd, csak épp egy normális adag, tehát nem két tányérral :)
Uzsonnára megeszem egy joghurtot, VAGY müzlit
Vacsi: HAT UTÁN NEM ESZEM, tehát max hatkor vacsorázok, de kizárólag könnyűt: csirkemell sonka abonettel, gyümölcs, vagy joghurt megint (de nem a cukros, mert van amelyikben több cukor van ám, mint egy szerel csokiban!)
És MINDEN EGYES NAP háromszor tornázom: reggel 10 perc, csak hogy felfrissítsem magam kicsit.
Délután, mialatt a gyerekem alszik 30 perc lábemelés és farizom gyakorlatok
Este, miután elaludt a gyerek, legalább 40-50 perc farizom, combizom, lábemelés, ilyesmi. Tegnap pl. este háromnegyed tizenegytől fél tizenkettőig tornáztam.
Ezzel a módszerrel egyszer már lement szülés után 5 hónap alatt 20 kiló! Nem koplalás, csak szimplán tudatos odafigyelés és mindennap torna. Semmi csodaszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!