3 hónapot adtam magamnak, hogy fogyjak ennyi idő alatt?
14 éves lány vagyok, már egy ideje nem sportolok, elég sok édességet, és hizlaló kaját ettem, és elkezdett nőni a fenekem, és a combom. már itthon több családtagom is megjegyezte, és nagyon zavar. eldöntöttem ,hogy teszek ellene. járni fogok edzeni, de azt nem tudom, hogy mit, és azt se tudom, hogy miket egyek, és mennyit. ez lenne a kérdés. ti mennyire éltek egészségesen, mit sportoltok, és miket esztek?
amúgy azért 3 hónap, mert még szeretnék a tavasz folyamán fogyni(visszahozni a régi formám),mert nyáron szeretnék strandra járni, olyan alakkal, hogy nem kell görcsölnöm azon, ki nézi meg a nagy fenekem..
szóval légyszi segítsetek!
bocsi ha zavaros.
Valamilyen kardió sportot végezz heti 3-4 alkalommal. A legjobb megoldás, ha valamilyen aerobikot végzel. Számtalan féle van, így mindenki az igényeinek megfelelőt tud választani. Célszerű több félét csinálni így hatásosabb a dolog és nem un bele az ember.
Ha nem akarsz pénzt áldozni a sportra marad a biciklizés, ugrókötelezés és a futás.
Táplálkozásnál a legfontosabb dolog a napi kalóriabevitelre való odafigyelés és, hogy tartsd a minimumon a cukor és zsír beviteledet.
Mivel te még növésben vagy így ne fogyókúrázz csak rendszeresen sportolj és figyelj oda, hogy mit eszel, így szépen leadod majd a fölösleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!