Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szivbeteg vagyok, nagyon...

Szivbeteg vagyok, nagyon fáradékony, így hogy tudok lefogyni?

Figyelt kérdés
Sajnos a pacemaker műtétem óta nagyon fáradékony vagyok, mivel 100 fölé nem engedi felmenni a gép a pulzusomat. Emiatt minden fogyasztó torna kínszenvedés, futni sem bírok, biciklizni is csak keveset, gyakorlatilag egy pár száz méteres séta után is teljesen kifáradok. A kevés mozgás miatt sajnos elhiztam ami miatt még fáradékonyabb vagyok. Orvos nem segít. Mit tegyek?
2012. ápr. 16. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak a sétát tudom ajánlani. Ha elfáradsz, ülj le egy padra, vagy pihenj meg kicsit egy fának dőlve. Aztán folytasd a sétát.

Emellett persze figyelj oda, hogy mértékkel étkezzél.

2012. ápr. 16. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvos miért nem segít? Csak meg tudja mondani, hogy mi tévő légy. Ha meg mégse, akkor irány egy dietetikus aki személyre szabott diétát ír össze.
2012. ápr. 17. 09:45
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet egy speciális diétát kérni a dietetikustól, mert elég különleges helyzetben vagy a pacemaker miatt. A fogyókúránál sokkal fontosabb az étkezés mint a mozgás (az étkezés 70%, a mozgás csak 30% és a fogyókúra kezdetén szinte alig számít a mozgás). Ezért egy jó étrenddel, tudatos étkezéssel is lehet fogyást elérni. Ismerek olyat, aki huszonévesen kapott pacemakert és most sokkal vékonyabb, csinosabb, mint korábban, mert az egészsége miatt figyel arra, hogy mit eszik. Meg kell tanulnod helyesen, egészségesen táplálkozni, mert a súlyfelesleg még jobban terheli a szívet, vigyáznod kell magadra! Sok sikert, szurkolok:)
2012. ápr. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!