Ha szívbeteg vagyok, akkor mit mozogjak úszáson kívül, ha fogyni akarok? L
ÁÁÁ XD
Nem vagyok anorexiás, igazság az, többet eszek mint egy férfi:S
Nem koplalni akarok, hanem mozogni, azzal tisztában vagyok, hogy nem lehet koplalni ilyen betegséggel:S de én ezzel születtem:S
De szerintetek akkor ez jó ez a súly? ha igen, akkor csinálhatok felülést, hogy a hasmon ne a háj lógjon? tényleg az lóg rajta, nem hülyéskedek...
Sajnos nincs képem:S nem jó se a kamera fényképező nincs, de mindenki véleménye az hogy nagy a hasam, meg nehezebben is lélegzem mióta híztam:S
Na pl. tegnapi menü:
reggeli: két szelet kenyér paradicsommal, reszelt sajttal, egy tál rizs két nagy hallal, két banán, gyümölcslé, sok víz, egy sör:D
tízórai: egy szelet milka csoki, közepes
ebéd: egy tál gulyásleves, rántott karfiol 6 db és sültkrumpli, meg egy tál bolognai spagetti
délután: 2 alma, két tejföl 2 kiflivel, megint egy sör, két paprika magában, 2 égett bagett, mert úgy finomabb...
este: egy feles gyógynövényes pia (Boonekamp), 1 hal, sok rizs és sültkrumpli, 1 rántott csirkemell, 2 narancs
éjszaka: egy tál bolognai spagetti...
26
jó tudom ez sok amit leírtam egy nőnek, de ezvan:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!