Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó "formásodásra"?

Ez így jó "formásodásra"?

Figyelt kérdés

Igazából nincs nagy feleslegem, de szeretnék kicsit formásabb, meg feszesebb lenni, ahol most zsír van, az jobb lenne, ha nem lenne annyi sem. Szóval, ha hetente kétszer spinningelek, egyszer pilatesezek, otthon kettlebellezek, néha callanaticsozok, és egyébként is folyton gyalog megyek mindenhova az jó?

Csak mert most kezdtem el lejárni terembe a spinning és a pilates miatt, és olyan formákat látok.. Hogy fél éve csinálja gyakran a spinninget, előtte meg jó sokáig step aerobikozott, nem volt kövér előtte sem, de mégis olyanok, mint aki egész nap a tv előtt ül. Mit rontanak el? Ők nem figyelnek az étkezésükre?

2009. jún. 19. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

nem figyelnek a kajára.

Pont elég hozzá, hogy rosszul nézzenek ki.

2009. jún. 19. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Az jó. Mert én most úgy nézek ki jobban némelyiknél, aki akár többfélére is jár, hogy huzamosabb ideig nem csináltam semmit, és ettem az értéktelen szemetet este munka meg suli után. Már azt hittem, hogy én is így maradok, de akkor ők csak eljárnak, a kajázás meg mellékes nekik...
2009. jún. 19. 17:21
 3/5 anonim válasza:
Sokan nagyokat mondanak ám :) Ha valaki fél éve "gyakran" mozog és úgy néz ki, ahogy azt te leírtad, akkor az vagy degeszre eszi magát, vagy füllent.
2009. okt. 18. 19:34
 4/5 anonim válasza:
Szia ha valaki rendesen csinálja azt amit csinál akkor jön az eredmény,ha nem akkor csak vegetál,én kettlebell-re járok egy éve rendszeresen és mondhatni átalakultam. De vannak a csoportba olyanok akik járnak le de semmit nem fejlődtek még. Csoportos foglalkozásnál nagyon sokat lehet lógni,de megmagyarázzák maguknak hogy itt voltam csináltam de most nem ment annyira stb stb de a lelkiismeret megnyugszik,hogy lejött és zabálás stb. Én is kajálok mindent nem figyelek nagyon oda,de az edzésen odateszem magam 98.9% ban szerintem ez a titka.Mert ha végig csinálod rendesen a feladatokat akkor eleve nem zabálsz annyit mert tudod hogy nem fogod tudni végig csinálni.De megközelíthetjük a másik oldal gondolkodásmódját is: Nem baj együnk még egy adagot,legfeljebb az edzésen nem nyomom annyira,majd legközelebb. Minden jót neked :-))
2009. nov. 18. 13:05
 5/5 anonim válasza:
a kettlebell az nagyon jó! én már 10 kilót fogytam tőle
2010. jan. 2. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!