Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan karcsúsodjak?

Hogyan karcsúsodjak?

Figyelt kérdés

176cm magas vagyok és 58 kg!

Mindenki azt mondja,hogy jó vagyok így,de nekem nem tetszik a combom és a hasam,van rajta egy kis felesleg!

Mit csináljak,hogy ez eltűnjön minél hamarabb?

Aki tud,kérem,hogy segítsen,esetleg valami étrend,diéta vagy valami ilyesmi!

Ja és még azt szeretném kérdezni,hogy ha a Rubint Rékás DVD vel edzek az hatásos lesz?Bevált valakinek?

A Napi 20 perc Önmagadért című DVD re gondolok!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. jún. 19. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Rubint Réka kiszophatja a .... A dvd arra jó hogy meggazdagodjon. Én testépítő vagyok, írok egy hatásos diétát.

Menjél le napi 100-150g szénhidrátra és a fehérjét tartsd magasan. kb 2,5-3g/testsúlykilógramm. naponta 20 perc kerékpár vagy pármiilyen foylamatos mozgás de a pulzus ne menjen 130 fölé. Aza jó diéta ha egy héten 1 kg fogysz, ha ennél több akkor csökkentsd 20g a szénhidrátot, ha több akkor növeld 20g. Az utolsó szénhidrátos étkezés délután 4 kor legyen, ööö napi 6 étkezésed legyen! 4 után csak zöldséget egyél. Ha a mozgás részével nemvagy tisztában nézz utánna aneten! anaerob, illetve kardio.

2009. jún. 19. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Ja bocsi, fordítva írtam, tehát ha többet fogysz mint 1 kg akkor növeld 20g a ch-t, ha kevesebbet mint 1 kg akkor növeld 20 g a ch-t.
2009. jún. 19. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nőnek, főleg kezdőként hót fölös a 2,5-3 gramm fehérje.

[link]

Itt nézz körül, az elején tömegelés van az téged nem érdekel, a közepén és végén van a fogyás.

Itt is vannak étrendek, meg kalóriatáblázat.

[link]

2009. jún. 20. 02:24
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

Rubint Réka dvd nagyon hatásos..

ajánlom.nem fogod megbánni :)

2010. febr. 23. 17:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!