Kényszerevő vagyok! Mit csináljak, hogyan kerüljem el a felesleges evéseket?
Egyszerűen ha elmegyek a konyha előtt, nem bírom ki, bevágok egy szendvicset vagy kakaóscsigát, amit találok, teljesen mindegy, de nem bírom ki evés nélkül...
Ezt mind úgy, hogy azelőtt 10-20 perccel ettem..
Mit tanácsoltok, valami mód ez ellen? Film, olvasás közben is rágnom KELL valami sz*rt... :(
Ugyanezt csinálom én is itthon vagyok és bármennyire jóllaktam tovább eszek egész este míg tvzek vagy gépezek persze látszik is rajtam szerencsére nem piszkálnak vele én meg jól elvagyok így most.
Nővérem poénkodik hogy egyszer szétrepedek meg ilyesmi de azt túlélem
sikerült valamelyikőtöknek megállni? jöhetnek még tanácsok, mert le szeretnék fogyni.. nincs sok rajtam, 3 kiló max, de ugye az utolsókat a legnehezebb... Folyton ehetnékem van. Tanulnom kell sajna, pedig jó megoldás lenne, hogy ne legyek itthon.
ha tudtok, írhattok pár motiváló szót is.. mert ma is moziztunk és ettem chipset meg twixet is :// szal holnap indul ;) de tényleg!
Sikerült megállítanotok a falásrohamokat? Én pár éve találtam egy pár perces meditációt, ami nagyon jó volt, tényleg nem kívántam a szénhidrátdús, egészségtelen ételeket! Kerestem, de nincs meg, szerettem volna belinkelni nektek.(esetleg, ha valaki megtalálja, légyszi rakja ide) Sajnos, magam részéről annyi a tapasztalat, hogy kizárólag agyban dől el a dolog - ezért is volt olyan jó a meditáció - hiába volt akupunktúrás tűm is, az akaratom felülírta a testi igényemet (nem voltam éhes, mégis ettem). Kísértés ellen pedig legjobb a gyávaság - vagyis kerüljük a konyhát, a kaját, az evős társaságot, részesítsük előnyben a sportoló ismerőseinket, próbáljunk meg a témáról olvasni, foglalkozni vele, ki-ki hogyan küzd meg ezekkel. Adjunk magunknak rövid határidőket, pl1-2 hét, ezalatt mennyit fejlődünk futásban, felülésben. Mérjük a tömegünket, és a centiket. Ahogyan az apró lépéseket sorra megtesszük, egyre motiváltabbak leszünk a többi megtételére.
Szintén saját tapasztalat, hogy az első 3hétben semmi SEMMI nem történik. Csak utána.És kb 2hetente mérhető fél-egy kiló fogyás (persze, annak,akinek 5-6, max 10 kg leadni valója van. Nyilván a 30-50kg felesleg hamar elkezd ledobódni)
Jó lenne, ha még írnátok, segítsünk magunkon-egymáson. Sok sikert, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!