Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jött vissza rám a háj?...

Miért jött vissza rám a háj? Miért, miért, miért?

Figyelt kérdés
Napi szinten evezek január óta, nem voltam kövér, de volt rajtam felesleg, az evezéstől pedig szépen befeszesedtem. Tök büszke voltam magamra, erre szüleimhez kellett mennem 1 hónapra, ahol nem sportoltam semmit ezidő alatt, és szép lassan újra zsírpárnáim lettek.Talán durvább, mint mikor evezni kezdtem. MIÉRT????? A napi bevitt kalória számra nagyon odafigyeltem! Most kezdhetek mindent előröl, tiszta ideg vagyok! Lesz még olyan alkalom, hogy hosszabb távra el kell mennem itthonról, de mivel helyettesítsem az evezést, ami feszesen tart hasban?? És miért alakul át az izom ilyen hamar újra zsírrá?? Tiszta ideg vagyok, oda a munkám!

2012. ápr. 13. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert a szervezeted megszokta, hogy edzeted, és mihelyt ,,lazsáltál,, visszamennek rád a kilóók!

kocogj, biciklizz!

2012. ápr. 13. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha ezt tudom, el sem kezdek inkább edzeni!
2012. ápr. 13. 15:21
 3/3 anonim válasza:

Sokat zabáltál és a szervezetednek nem volt szüksége ennyi táplálékra ezért elraktározta zsírba.

Ne hagyd abba a sportot, minden nap edz.

Fekvő, hasprés, gugolás, stb.

2012. máj. 13. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!