Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 92 kilósan gáz elmenni edzőter...

92 kilósan gáz elmenni edzőterembe? Nem röhögnek ki az emberek?

Figyelt kérdés

És ha még az elején nem is, de mikor mondjuk nem bírom már a tempót? És leizzadva, hörögve leállok szusszanni? :S

Úgy szeretnék elmenni, mert itthon nem bírom magam rávenni a mindennapi tornára, de ha már befizetek valahova, akkor tuti el is járnék!

2012. ápr. 12. 14:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam elújságolom, hogy elkezdtem járni. (tegnap voltam először) Ma volt a 2. napom még csak, de tökre tetszik. 1,5 órát edzek, majd egy kis erősítés.

A csajok tök átlagos, inkább ducik, egyáltalán nem olyanok, mint akiktől tartottam. A fiúk is teljesen normálisak.

Úgyhogy 70 kg-ig nincs megállj!!! :D

Köszönöm a biztatásaitokat!!!

2012. ápr. 18. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Dehogy röhögnek ki! Butaság. Én sokszor látok ducibbakat is bicajozni vagy futópadon kocogni,esetleg gyalogolgatni,és bár én csak "formálni" járok le,sokszor az öltözőben odamegyek és megjegyzem,hogy tényleg csak gratulálni tudok a kitartásért,hogy tesznek ellene,és nem punnyadnak. Bár ez vagyok én,én,akinek ami a szívén,az a száján,de szerintem mások sincsenek negatív véleménnyel,és nem fognak beszólogatni,hiszen amit csinálsz,az dicséretes-szerintem.:)Aki meg beszól,szard le,régen engem kocogás közben csesztettek,de mindig visszaszóltam,hogy ha nem tetszik,nézd inkább a "tökéletes" tested,ne más életébe folyj bele. Ne hagyd,hogy a céljaidat ilyen kis számodra senkik akadályozzák! Sok sikert!

17/L

2012. júl. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!