92 kilósan gáz elmenni edzőterembe? Nem röhögnek ki az emberek?
És ha még az elején nem is, de mikor mondjuk nem bírom már a tempót? És leizzadva, hörögve leállok szusszanni? :S
Úgy szeretnék elmenni, mert itthon nem bírom magam rávenni a mindennapi tornára, de ha már befizetek valahova, akkor tuti el is járnék!
biztos lehetsz benne, hogy eleinte le fognak nézni, mivel ezekbe a termekbe külsejükkel kényesen törődő emberek járnak... általában. kiröhögni nyilván nem fognak, de eleinte kényelmetlen lehet majd.
ugyanakkor, kérdezem én: mi a fontosabb? hogy fogyj, vagy hogy kikerülj néhány kellemetlen órát? nos...
szerintem először menj a lakhelyedtől, központodtól távolabbi terembe, és úgy kevésbé fog zavarni
Természetesen az egészségem a fontosabb, mint hogy mások mit gondolnak ott rólam. Majd néhány hónap múlva csak néznek, hogy milyen jól alakulok. (Remélem)
165 cm vagyok egyébként, úgyhogy jócskán csak elhízott! :(
23 éves vagyok, de már most észreveszek magamon olyan tüneteket, amit mondjuk egy 40-50 éves ember észlelne. Úgyhogy sürgősen cselekednem kell!!
Igaz, hogy én nem edzeni járok, hanem zumbázni, de ott is vannak ilyen testsúlyú emberkék. Nem röhögöm ki őket, becsülöm inkább az elszántságukat. Már olyannal is zumbázok, aki jó pár kilót leadott mióta odajár és végig tudja csinálni a teljes időt.
Úgyhogy menj és ne törődj másokkal. Mindenhol vannak rosszindulatú emberek, kikerülni nem lehet őket, de tudomást nem venni róluk igen.
Miért lenne gáz? Nálunk szó sincs kiröhögésről.Nagyon sokan járnak akik kb ilyen súlyban voltak,mint te pár hónapja most meg rájuk sem lehet ismerni.
Akik tömeget növelnek,azok sem voltak mindig akkorák mint most,valahol el kell kezdeni. Szerintem nem jellemző ez a kiröhögés,vagy ujjal mutogatás dolog,márcsak azért sem,mert ott mindenki "haldoklik" ,akinek normális edzése van,és magár akoncentrál.
A súlyomhoz képest sovány vagyok... amikor látom az edzőteremben a futópadon a duci lányokat (pl. volt egy aki olyan 75 volt minimum) büszkék vagyok rájuk!
Semmi közöm hozzájuk, de tudod mit gondolok magamban: igen, ugyanolyan mint én voltam: fogyni akar, és bármit megtesz érte, szenved a futópadon órákat, ha kell. Örülök, hogy vannak emberek akiknek van akaraterejük mert manapság ez ritka! Rámosolyogtam sőt odamentem hozzá hogy ha kell szívesen segítek neki bármiben tanácsot adok, de kicsit cikinek éreztem volna... mindenki halad a maga útján.
Egy biztos: senki nem fog rajtad röhögni azért mert odamész! Azt fogják gondolni: változtatni akarsz az életeden.
De ha nem szereted ahogy rádnéznek két választásod van:
- ha megteheted vegyél otthonra gépet
- de gondolom az 1. sokaknál nem lehetséges, így menj akkor edzőterembe mikor kevesen vannak, pl. korán reggel vagy nemtom tifelétek mikor járnak kevesebben edzőterembe. Így nem érzed majd "cikinek" de mondom: NEM ciki!! Sőt. Már most mosolyogtam hogy feltetted ezt a kérdést mert azt jelenti változtatni akarsz az életeden. Változtass! Megéri, hidd el nekem. (- 18 kg )
Azokat vetem meg akik 92 kgosan a kanapén a tv előtt tömik magukba a csipszet és nem azokat akik edzőterembe járnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!