Hogyan tudnák lefogyni?
szerintem te egyáltalán nem lehetsz elhízott, max van rajtad egy kis felesleg, éppen ezért nem ajánlanám, hogy diétázz, én is inkább a sportot javasolnám, de ha nagyon nem szeretsz semmit akkor próbálj meg sétálni mindig a suliba oda-vissza, vagy biciklivel menni.
Ha pedig még ezt sem szeretnéd/vagy nem tudod kivitelezni, akkor csak annyit tudok tanácsolni, hogy egyél egy kicsit kevesebbet mint eddig (leginkább kenyérből, tésztákból, krumpliból, meg zsíros ételekből), és ne igyál cukros üdítőket.
Így tuti, hogy fogsz fogyni, bár szerintem tényleg nem lehetsz duci.
ja ez meg a másik, este ne zabálj szénhidrát dús kajákat, meg amúgyse nagyon egyél ilyen rágcsákat, amiket csak unalmadban eszel mert finom.
este csak fehérjedús ételeket egyél, túró, light sajt, húsok stb.
Márpedig a kevesebb kaja és a sport a megoldás, akár tetszik neked, akár nem...
Nem kell koplalni, de a 'bekajálásokat' felejtsd el! Úgy is jól lehet lakni, ha nem pukkadsz szét. Csökkentsd az ételadagokat, egy-két hét után kicsit összeszűkül a gyomrod, és már nem lesz szükséged annyi ételre ahhoz, h kialakuljon a jóllakottság érzete, mint most. Az is jó, ha többször eszel kevesebbet. Tehát egyél napi ötször, de kis adagokat.
Ezen kívül ne sonkát szalonnával és kenyérrel egyél, hanem megfelelő arányban húst, zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket is.
A sportról pedig: ha hiszed, ha nem, én sem szeretek mozogni. Világ életemben lusta gyerek voltam, a szüleimtől sem azt láttam, h hétvégente kirándulni, futni, vagy úszni mennének. Aztán saját tapasztalatból rá kellett jönnöm, hogy márpedig enélkül nem fog menni. Mióta rendszeresen (heti 5-6 alkalommal egy- másfél órát) mozgok, egyrészt fogytam, másrészt az egészségemre is jó hatással van. Csak hogy néhányat említsek: nem vagyok fáradékony, sem aluszékony, régebben mindenféle frontra nagyon erősen érzékeny voltam, volt olyan hét, mikor minden nap kapkodtam a fejfájás csillapítót, különben migrénes fejfájásom lett volna. Nos, nem mondom, h nem érzem a frontokat, de gyógyszert már több hónapja nem kellett emiatt beszednem.
Szóval most sem élvezetként tekintek a mozgásra, de minden sokkal jobb miatta. A másik meg, h nem vagyok önmagam ellensége, magamnak csinálok vele jót, nem másnak, tehát ennyi áldozatot és fáradságot megér a dolog.
A fogyás ugyan megy akkor is, ha csak a kajára figyelsz (egy bizonyos szintig), de ha nem sportolsz hozzá, a tested ugyanolyan plötyi és formátlan marad, mint amilyen most.
mit értessz az alatt hogy nem megfelelő válasz? az igazság nem tetszik? midnenki csak jót írt, máshogy nem tudsz fogyni, csak ha kevesebbet eszel és/vagy sportolsz. tudom, hogy nem könnyű (tapasztalat) de ha tényleg akarsz fogyni akkor menni fog. minden csak akarat kérdése
vagy azt vártad, hogy majd mondunk neked valami csodabogyó nevet és majd attól lefogysz ha zabálsz éjjel-nappal és mellette nem sportolsz? ha igen, akkor várd nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!