Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ebből a borzadály testből valami formásat és szépet ki tudtak hozni?
Figyelt kérdés
Nem akarok edzőterembe menni. Természetes úton szeretném formálni az alakomat. Kép itt: [link] 2012. ápr. 11. 16:10
1/5 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gondom a hasam és a combjaim. :(
2012. ápr. 11. 16:13
2/5 anonim válasza:
Először is: egyáltalán nem borzalmas a tested!!! :) Csinos vagy, csak feszesítésre van szükséged! Ezen az oldalon sok segítséget találsz: [link]
én ilyen gyakorlatokkal kezdtem. Eleinte súlyzó nélkül, mert semmi alap kondim nem volt, és én főleg fogyni akartam. Mikor elindultak lefelé a kilók, és egyre többet bírtam, áttértem a súlyzós változatokra :) hajrá :) de ne utáld a tested, mert tényleg nincs vele gond :)
21L
3/5 anonim válasza:
Szerintem is semmi gond nincs, de mozgásért, feszesítésért kiállt, te is ezt látod rajta, csak nem tudtad, pontosan mi a baj. Bár azt nem értem, hogy az edzőterem miért nem természetes út? Ott is Te mozogsz, formálod magad, nem kés alá fekszel, nekem legalábbis az a nem természetes. Hidd el, nők ezrei cserélnének veled! :DDD
4/5 anonim válasza:
Szerintem is jó a tested. Ha elsősorban lábat és hasat szeretnél alakitani akkor elég jó módszer erre a futás.
5/5 A kérdező kommentje:
A konditermet azért nem szeretném, mert sokba kerül és mert nem lenne elég időm arra hogy elmenjek. Így is kevés időm van munka előtt is és utána is.
2012. ápr. 12. 06:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!