Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan állhatnék le? Mekkora...

Hogyan állhatnék le? Mekkora kárt tettem a szervezetembe? (kajaroham)

Figyelt kérdés
30/N vagyok Tök normálisan táplálkozom közel két éve,de az utóbbi hetekben kb4-5hete teljesen megvadultam. Olyan ételeket amiket már több mint egy éve nem eszek na azokat most két pofára zabálom.Utána persze sírok meg mérges vagyok de mégis. Tudom,h.szemét kaja azt is,h. odalesz a rengeteg munkám mégis gyorsan magamba tömöm. Ilyen élelmiszer csoportokat mint pl.perec,sós mogyoró és a K€rva piskóta tallér.na abból az utóbbi időben akár napi két csomaggal is megeszem........ Nem értem mi van velem???? Hogy hagyhatnám abba és hogyan hozzam helyre a kárt amit okoztam. Naribőr és pattanások már meg is jelentek a bőrömön. Egyáltalán mi okozhatta ezt?????? Hízni nem híztam csak 1kg de abból 0,5a reális. Heti edzés tervem nekem már elégrégóta így néz ki: Hétfő 10km futás,kedd:insanity szerda:60-80perc Réka dvd és 10km futás,csütörtök pihi,péntek láb és popsi edzés (súlyzó) szombat pihi ,Vasárnap kar és has súlyzó... Ezen max a futások száma hossza változik néha de ez egy átlagos heti edzéstervem. Persze van olyan hét mikor több a pihi nap.Vagy kimarad egy súlyzó és akkor több aerobic. De átlagban ez.
2012. ápr. 11. 10:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezeket szedem,iszom rendszeresen:

[link] (bár ehelyett most már más lesz,a BioTech kivonja)

[link]

[link]

[link]

És most kezdtem el ezt orvosi ajánlásra: [link] (bár ezt még csak egy hete és mellé a halolaj kapszulát is. KIegészítőkre egyáltalán nem sajnálom a pénzt!! Tudom,h.fontosak,de tény,h.a kaját hááát eléggé lemérsékeltem hogy mit is ehetek

2012. ápr. 11. 13:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!! Rendkívül hasznos válaszokat kaptam eddig!!! Ez ezen az oldalon számomra meglepő:)
2012. ápr. 11. 13:52
 13/15 anonim válasza:
arra még nem gondoltál hogy terhes vagy és azért eszel ilyeneket?
2012. ápr. 11. 16:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes:)) Azért a 4-5 hétbe menstruáltam is. Két hete múlt el, amúgy védekezünk a férjemmel:)
2012. ápr. 11. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Elgyengültél. Van ez így. Én is néha elgyengülök de az max 2-3 napig tart. Az még nem okoz olyan hatalmas károkat, nálad meg főleg nem, ilyen edzéstervvel. Szerintem iktass be heti 1 bűnözés napot :D És akkor a szervezeted is jobban fogja bírni, nem törnek rád ilyen rohamok.

a másik hogy gondold át, tönkre akarod tenni azt a jó kis alakodat amiért annyit szenvedtél? Nagyon nehéz helyrehozni ha sokáig ezt csinálod. Ne ess kétségbe. Mootantól állj vissza a régi étkezésedre, és ugyan úgy mozogj amit eddig is leírtál.

Heti 1 bűnözésnap szerintem meg segítene :)

2012. ápr. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!