Hogyan állhatnék le? Mekkora kárt tettem a szervezetembe? (kajaroham)
Ezeket szedem,iszom rendszeresen:
[link] (bár ehelyett most már más lesz,a BioTech kivonja)
És most kezdtem el ezt orvosi ajánlásra: [link] (bár ezt még csak egy hete és mellé a halolaj kapszulát is. KIegészítőkre egyáltalán nem sajnálom a pénzt!! Tudom,h.fontosak,de tény,h.a kaját hááát eléggé lemérsékeltem hogy mit is ehetek
Elgyengültél. Van ez így. Én is néha elgyengülök de az max 2-3 napig tart. Az még nem okoz olyan hatalmas károkat, nálad meg főleg nem, ilyen edzéstervvel. Szerintem iktass be heti 1 bűnözés napot :D És akkor a szervezeted is jobban fogja bírni, nem törnek rád ilyen rohamok.
a másik hogy gondold át, tönkre akarod tenni azt a jó kis alakodat amiért annyit szenvedtél? Nagyon nehéz helyrehozni ha sokáig ezt csinálod. Ne ess kétségbe. Mootantól állj vissza a régi étkezésedre, és ugyan úgy mozogj amit eddig is leírtál.
Heti 1 bűnözésnap szerintem meg segítene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!