Ha 3 napig 0 kcal-t viszek be a szervezetembe mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Lécci ne írjátok hogy visszahízod meg ilyneke lécci2011. júl. 20. 21:06
2/20 traktorosVazul válasza:
Biztos vagy te ebben? Ezt akarod? Gondolod át szerintem! :)
3/20 A kérdező kommentje:
Miért gondoljam áát?
2011. júl. 20. 21:21
4/20 anonim válasza:
Nem válaszoltál, miért akarsz ilyen gyorsan ennyit fogyni?
5/20 A kérdező kommentje:
Előszőr lécci arra válaszolj hogy miért gondoljam át?
2011. júl. 20. 21:27
6/20 anonim válasza:
Semennyit! Ez nem így működik!!!!!!!!
7/20 A kérdező kommentje:
Én egyszer 1 nap koplalástól 1 kg-ot fogytam
2011. júl. 20. 21:30
8/20 anonim válasza:
Majd a kórházban megmondják amikor a 3 napi éhezéstől összeesel és bevisznek infúzióra.
9/20 anonim válasza:
ne csináld!!! legalább salátát egyél! ha nem eszel semmit, elájulsz! én egyszer 28 órán keresztül nem ettem, nem azért mert nem akartam, egyyszerűen csak nem volt rá időm. éppen a kismacskámat vittem állatorvoshoz, elájultam, bevágtam a fejem, be is tört. ez számomra elég tanulság volt ahhoz hogy a legnagyobb rohanásban, a legszigorúbb diétáknál is egyek. persze vannak 3 napos léböjt kúrák, amikor csak iszol, de ezeket elő kell készíteni, majd óvastosan kell visszatérni is a kajához.
10/20 anonim válasza:
Kérdező mondd már meg miért akarsz ilyen gyorsan és ennyit fogyni. Nem én voltam, aki azt mondta, hogy először gondold át. Majd ő válaszol erre, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!