A rendszeres beöntéstől tényleg lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy a beöntés segíti az emésztést ezáltal fogyaszt is. Ez igaz lehet?2012. ápr. 10. 21:47
1/10 anonim válasza:
Persze, azt az 1-2 kiló sz@r kimegy, csak tudod a fogyás optimális esetben ZSÍRvesztést jelent.
2/10 anonim válasza:
hülye vagy, a fogyáshoz 1 dolog kell: akaraterő
olvasd el a sárga kapszulát, és csináld amit ott leírnak. simán lefogysz, ha akarod
3/10 anonim válasza:
a beöntés nem éget kalóriát,nem okoz kalóriadeficitet,tehát a fogyás egyik feltételét sem tejesíti.
4/10 anonim válasza:
Kis érdekesség(nem én találtam ki csak olvastam!):Rubint R. rendszeresen beöntést ad magának.Nem kell ám lehurrogni, sem lepontozni mert egyértelmű hogy nem ezért néz ki úgy ahogy kinéz.Mindenki tudja hogy a sport az élete, és egy jóízűt nem evett még azért van csak egy vékony bőrréteg a szálkás izmain.:D Na mindegy ez a beöntős dolog úgy megragadt bennem, gusztustalan szerintem:DDD
5/10 anonim válasza:
Szerintem igen, a beöntés segíti a fogyást. Igen, amit leírnak, hogy a laxificandum tömegével csökken a testtömeg, az is igaz, ám mégsem ez a nagyobb súlycsökkenési hányad, hanem a hosszabb hatása, ami több részből tevődik össze. Az egyik a Kerben hatás, a másik pedig a kényszerített mozgás. De aki nem hiszi példaképpen álljon itt az ismert díva éppen Marilyn Monroe... De jelen korunkban is rengeteg hölgy számolt be az eljárásról, noha éppen a prüdériában gyökeredző elutasítással kellett számolnia.
6/10 anonim válasza:
Míg el nem felejtem az egyik magyar díva is a hidrokolon terápiáról számolt be az egyik országos TV csatorna reggeli műsorában. De ugyanígy megtalálható a beöntés egyik-másik válfaja a ilyen-olyan képes lapokban is, mint méregtelenedést, fogyást célzó eljárás.
(rata@vipmail.hu)
7/10 anonim válasza:
Hosszú évek óta vagyok rendszeres beöntések híve és gyakorlója. Fogyni nem fogytam még tőle de az is igaz, hogy hízni sem! Attól fűggetlen kellemes, hasznos elfoglaltságnak tartom.
8/10 anonim válasza:
Valakinek van tapasztalata, tényleg lehet fogyni?
9/10 anonim válasza:
Én most rendeltem beöntőkészletet. Majd referálok. Nem kifejezetten ezért vettem, hanem mert eléggé szorulásos vagyok. Ha még fogyni is sikerülne ezzel, az csak bónusz.
10/10 anonim válasza:
#9-es vagyok.
Azóta fogytam, de nem tudom ez mennyire írható csak a beöntés számlájára. Mert közben próbáltam kevesebbet is enni és többet mozogni. Szóval így nem összehasonlítható a dolog.
Ahogy írtam én szorulásos is vagyok. Ezért is jól esett időnként kitisztítani magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!