Mennyit híztok húsvét alatt?
Figyelt kérdés
én péntek óta többet ettem nálunk rengeteg kaja volt.2012. ápr. 9. 19:15
1/12 anonim válasza:
Semmit nem híztam, pedig nálunk is rengeteg kaja volt. Ettem mindenből mértékkel, majd dupla edzést mind a két napon.
Ma este mértem meg magam, pont ugyanannyi vagyok, mint három napja. Tehát az igaz, hogy nem fogytam, de legalább nem is híztam.
2/12 anonim válasza:
1 kg, de nekem ilyenkor gyorsan lemegy, mert visszaállok a rendes kerékvágásba, és most nem kívánok annyit enni.
3/12 anonim válasza:
Semennyit. Nekem egy ünnep nem a féktelen zabálásról szól.
4/12 anonim válasza:
Én az ilyen ünnepek alatt legalább 3-4 kg-ot FOGYOK!
5/12 anonim válasza:
Nálunk is rengeteg kaja volt, és még van is. Igaz ettem mindenből csak mértékkel, és nem híztam, hanem az ellenkezője, fogytam 1kilót :D
6/12 anonim válasza:
Én odafigyeltem arra hogy mit eszek, és főleg mennyit.Kevés sütit és sajnos pogácsát is ettem.A többi nem volt vészes:Sovány sonka, csirkemell, savanyúság, mindenből mértékkel, és semmi kenyér.most este 2 kg-al többet mutatott a mérleg, de már bánom is hogy ráálltam mert mindig reggel méretkezek, és remélem, hogy ez az eredmény nem az igazi.Ha pedig igen, akkor sem kesergek, mert holnaptól megint jól viselkedek, és szépen folytatom amit elkezdtem, és elmondhatom, hogy kellemesen telt az ünnep, nem a sóvárgásról és a tiltásról szólt!
7/12 anonim válasza:
Nem híztam. Én hétfőn délutánonként szoktam mérekezni, ma is megtettem. Pont ugyanannyit mutat a mérleg, mint egy hete. Pedig ettem mindent, sonkát, kenyeret, zöldségeket, tojást, zserbót, pogácsát, kókuszgolyót. A hangsúly a mértékletességen volt. A főétkezéseknél pl. a tányérom több mint felét zöldség képezte (paradicsom, paprika, saláta, uborka, hagyma, retek, uborka).
8/12 anonim válasza:
3 kilóval mutat többet a mérleg.
Hogy ebből mennyi a hízás, és mennyi a béltartalom meg a visszatartott víz, majd kiderül (csüt-péntekre sztem már leeresztek, és megtudom.)
9/12 anonim válasza:
2 kg, de ha odafigyelek akkor pár nap alatt lemegy :D
10/12 anonim válasza:
Soknak gondoltam, mert hát éppenséggel nem vetettem meg a sütiket és hasonló nem pont fogyókúrába illő kajákat, de mindösszesen. +40 dkg
Úgyhogy vissza a normális hétköznapokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!