Húsvét alatt mihez kezdjek? :S
Eddig 79,8 kg ról fogytam le 60 kg-ra.húsvétra tervezem elérni (ink március végére) az 56 kg-t.Egyik nap kipróbáltam hogy ettem rendesen mindent(csoki meg ilyenek semmi nem volt) és híztam egy kilót..húsvétkor szeretnék rendesen enni mindenből és minden vágyam megenni egy ilyet: [link] (TELLJESEN EGYEDÜL!)mert már telljesen kikészültem.utoljára 2011 karácsonyán ettem csokit azaz egy éve.és akkor sokan jönnek itt ezekkel a dumákkal 2 hetes diéta után hogy "jajj istenem belehalok már nem bírom" kikészülök tőle.magas vérnyomás miatt kellett lefogynom.elegem van már ebből hogy körülöttem mindenki csak zabál és tömi magába a finomabbnál finomabb cuccokat.elnézést kérek mindenkitől ezért de már egyre nehezebben bírom..szóval mit tegyek hogy ne hízzak meg ezalatt? válaszokat kérlek csak normálisan!
12/L
Alapvető hiányosságok vannak nálad. Ha csak egy nap eszel rendesen, attól nem hízhatsz egy kilót. De mi az hogy rendesen? Ha rendesen eszel akkor abba bizony néha belefér egy pici édesség is. Diétázol 12 évesen.. komoly következményei lehetnek!
2011 karácsonya pedig alig két hónapja volt, nem egy éve
húsvétkor még a magyar emberek is hagyományosan normálisan esznek.
sonkát (igazi húst)
zöldségeket
tojást.
ezeken elég szépen el lehetne éldegélni, fogyni vagy hízni, ki mit preferál.
és inkább csokoládét kéne enned, mint a tejes szemetet amit linkeltél, ezt nem a vágyaidat lenézve írom, hanem szakmai szemmel megközelítve az élelmiszereket.
alternatív: azt eszel ami jólesik, ha heti 4x 2 óra karate edzést végigcsinálsz.
Kérdező nagyon tévedsz! Aczél szerint sem szemét minden, de sok minden valóban az, amit az átlag magyar eszik. Ha valaki ezt nem képes felfogni az a maga baja.
És a válaszadók között magasan ő adja a legjobb és legokosabb válaszokat. Az hogy valaki nem fogadja el a valóságot az egy dolog. Ettől én még - mert engem valóban érdekel - megkérdezhetem, mi a baj a tejes dolgokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!