Ha nem tudok az étel között válogatni mert, nem tehetem meg anyagilag akkor hogyan kezdjek el fogyozni?
Az a baj, hogy valószínűleg neked akkor a pajzsmirigyed miatt van, és nem az étkezés miatt. :(
Talán orvossal kéne konzultálnod erről inkább.
A pajzsmirigyműködéseddel foglalkozó orvos gondolom, felírja a gyógyszert, megvizsgál, vérvétel, oké. De a túlsúlyoddal ő nemigen tud foglalkozni, nem az a szakterülete.
Szerintem dietetikust kellene felkeresned, aki tud speciálisan pajzsmirigyproblémák mellett alkalmazható étrendi tanácsod adni, étrendet összeállítani. Sajnos, ha betegség miatt alakul ki a túlsúly, azt a "szokásos" étrendi változtatásokkal nem biztos, hogy kezelni lehet, de egy szakember tud segíteni.
A dietetikus remek ötlet szerintem is!
Egyébként csinálhatsz felező diétát, fele annyit eszel, mint szoktál.
Plusz szokj át arra,hogy naponta többször eszel keveset... Estére pedig ne egyél szénhidrátot... :) Fehérje, zöldség ( egy kg sárgarépa 100 ft körül nekem elég egy-két szál is vacsira, 20 éves csóró egyetemista csaj vagyok :) :)
Én is kevés pénzből hozom ki, amit lehet. De tisztában vagyok vele,hogy másabb család mellett,mint saját magamnak.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!