Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetes fogyókúrázók!...

Almaecetes fogyókúrázók! Sikerrel jártok?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem el. Ti egy nap hányszor isztok almaecetes vizet? Sikerült már valamennyit leadnotok? ha igen mennyi idő alatt?
2012. ápr. 9. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi van?
2012. ápr. 9. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Olasz citromkura letezik a test tisztitasara, amit a netten megtudsz nezni.

AMikor fogyni szeretnel, akkor valtoztasd meg az etkezesedet, kerulni a zsirosat, kevesebbet enni, es minnel tobb friss juce-t fogyasztani, ez lehet friss zoldsegle, mint s.repa+zeller, paradicsom+z.paprikale, vagy grefuit, granatalma, kaposzta, ananasz, papaya pl. ezeknek van tisztito hatasa, de a babnak is, tehat lehet kaposzta-bablevest kesziteni, mivel szinten tisztitja a szervezetet, es egy fogyasnal a lenyeg ez!

MEzei zsurlo, csalantea, aminek szinten tisztito hatasa van, a csalannak verkepzo tulajdonsaga is van, s most tavasszal erdemes friss csalanhajtasbol kurat vegezni, ez sokkal egeszsegesebb, mint az ecetes viz!

2012. ápr. 9. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyik munkatársam almaecetes fogyókúrát csinálja lassan 3 és fél éve. Kb 35 kg-ot leadott, de most nagyon rossz a gyomra.

Bármit megeszik, azt kihányja és az ecetes víz miatt. Nem ajánlom senkinek.

2012. ápr. 9. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
En fogyozom, es almaecet kapszulat eszedek (tehat kapszulat, nem ecetes vizet!!!), es 2 honap alatt 15 kilo ment le, de emelett szedek mast is, es rendszeresen sportolok minden nap 1 orat, valamint alig eszem. Onmagaban semmi hatasa nem lesz se a kapszulanak se az ecetes vizes kuranak, de ha komolyan akarsz fogyozni, segitenek. (ha masban nem, placebo hatasuk van, amit nem szabad elhanyagolni)
2012. ápr. 10. 15:15
 5/6 anonim válasza:
Ez nem placebo-hatás kérdése.. Már a kérdés is rosszul van feltéve: nem az almaecettől fogysz, hanem attól, hogy eljársz mozogni és minél több nyers zöldséget eszel fehér hússal. Tojás, fehér halak, csirke, pulyka, barna rizs, zabpehely, cukor ~0, búzaliszt ~0, bolti tartósított sütemények 0. Tessék odafigyelni a táplálkozásra, mivel ez minden diéta alapja. Nem keveset kell enni, meg nem gyümölcslén kell élni, csak minél egészségesebben kell étkezni. Ekkor pedig az almaecet segít a benne lévő vitaminok, hasznos táp- és zsírbontó anyagok segítségével. Nem úgy kell elképzelni, hogy az ember zabálja a habrolót a tévé előtt, aztán egy kis almaecet és varázsütésre eltűnik rólunk a zsír.. Legalább 2-3 hónap, de fél-egy évet is nyugodtan tessék mozogni és diétázni, meglesz az eredménye.
2012. ápr. 15. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
én almaecetpor kapszulát szedek egy pár napja.azt nem tudom, hogy fogytam e tőle, viszont nagyon jót tesz az emésztésnek, sokkal hamarabb megemésztem, amit megeszek. nem mellesleg enyhített a keringészavaros tüneteimen is, úgyhogy csak ajánlani tudom
2012. ápr. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!