Fogyókúrázók, diétázók! El fogtok csábulni az ünnep alatt? Van olyan ünnepi étel aminek tudod előre hogy nem bírsz ellenálni? Esetleg nagyi sütije, vagy anyu kalácsa?
Nem fogyókúrázok és diétázok, életmódot váltottam 1,5 hete. És igen, direkt akkor. Tudtam, hogy jön a húsvét, a sok kaja stb. de korábban mindig azt mondtam, hogy majd hónap elején, majd az ünnep után. Nem. Ebből sosem lett semmi, inkább elkezdtem múlt hét hétfőn.
Elhatároztam, hogy nem fogok ellenállni a sütinek (szerencsére csak zserbó lesz), mértékkel azt is fogok enni. És semmi másnak nem fogok ellenállni, amit megkívánok.
Nálam a lényeg a mértéken lesz. A sonka mellé rengeteg zöldséget fogok enni (saláta, retek, paprika, paradicsom, zöldhagyma), s minimális kenyeret. Ebédre a húsételek mellé salátát eszek, esetleg rizst, vagy zöldköretet (vagy kettőt együtt).
Keddtől pedig megy minden a megszokott kerékvágásba. Azt gondolom, hogy ettől nem fogok elhízni. :)
16/L
Elsővel egyetértek, én már közel egy éve így csinálom: semmiről nem mondtam le, még a csokiról és sütiről sem, de a hangsúly a mértéken van. Még karácsonykor is ettem mindenből, csak kevesebbet.
És sikerült lefogyni, szóval működik. :) Ilyen módon most a húsvéttól sem félek, kis csoki bele fog férni, és kész. (Máskor is szoktam néha enni.)
Nálunk nem csak Húsvétozás lesz, de szülinapozunk is. Bátyámnak, nekem, anyának is mostanában van a szülinapja. Vasárnap tartjuk meg a szülinapokat, Jön az egész rokonság délután. 5 féle süti minimum lesz, de csak muffint fogok enni, amihez most töröm majd a diót, mandulát, mogyorót. Imádom a muffint, nem is akarok ellenálni neki:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!